Bagaimana Guna Tools Promosi Ini?

Ayat promosi dan gambar dalam page ini anda boleh gunakan untuk promosi Rahsia Bisnes Ebook untuk offer September Special.

Anda boleh copy paste dan adjust ikut kesesuaian platform promosi yang anda gunakan seperti whatsapp, Facebook, Instagram, Telegram, Twitter, Email Marketing dan lain-lain.

Tools Promosi #1

Teknik X? Buat Sales RM5Angka Dalam 24 Jam Dari Customer FRESH?

Ada satu teknik ini anda boleh gunakan unutk promosi produk. Teknik ini buatkan anda dapat ramai prospek yang baru… FRESH punya, lepas tu dalam masa 24 jam anda dah boleh promote sesuatu pada mereka.

Salah seorang student coaching CikguHafis, Hafiz Azman apply teknik ni dalam promosi produk digital beliau dan dalam masa 24 jam jer, dah dapat RM10k.

Teknik ni memang sesuai sangat kalau anda nak guna untuk promosi produk digital. Incase kalau anda takde produk digital lagi, kat sini ada ==> www.LinkAffiliateAnda

Dengan teknik ini, anda dapat tarik bakal customer yang targeted ke dalam bisnes anda ke Facebook. Lepas je dapat ramai bakal customer, anda boleh apply teknik ini untuk promosikan produk digital anda tu.

Ianya akan singkatkan proses untuk membina kepercayaan dan proses untuk anda buat sales akan jadi lebih mudah.

Hafiz Azman guna teknik ini untuk promosikan produk digital dia yang berharga RM250. Kalau ikutkan produk tu agak mahal bagi customer yang baru kenal berbanding dengan produk digital yang anda boleh jual semula dalam link kat atas tu yang berharga RM100.

Lagi mudah customer nak buat decision untuk membeli!

Bagi anda yang dapatkan bisnes produk digital tu sebelum tengah malam ini, anda juga akan ketahui Teknik X yang CikguHafis pernah coach Hafiz Azman.

Bukan setakat itu jerrr… anda juga akan ketahui Case Study teknik dan strategi promosi produk digital dalam Telegram yang dibuat oleh Puan Nora Azmin yang berjaya hasilkan RM423,000 dalam 4 hari sahaja.

Pastikan anda dapatkan Pakej Lengkap Bisnes Produk Digital + BONUS EXTRA melalui link kat atas tu.

Moga-moga ianya menjadi pembuka langkah bisnes produk digital yang lumayan untuk anda

Tools Promosi #2

Bisnes Ni Boleh Buat RM50K Untuk Newbie?

Dah terbukti dah sebelum ni Puan Siti Hadjar (screenshot kat atas⬆️⬆️⬆️) yang baru je mulakan bisnes produk digital dia sendiri, dalam bulan yang pertama dah pun berjaya buat jualan lebih RM30K.

KAT SINI ==> www.LinkAffiliateAnda      ada satu bisnes produk digital yang dah siap… dan anda boleh promosikan produk digital ni dan buat 100% UNTUNG macam produk digital anda sendiri.

Apa susah nak buat duit dengan produk digital ni, produk dah ada, ayat promosi pun dah ada… tinggal anda promosi je, bila ada customer bayar… terus bank in kat akaun anda.

Dapat je bayaran dari customer, terus bagi kat dia link akses produk tersebut kat email customer dan anda boleh enjoy duit yang anda dapat tu.

Yang PALING BEST, produk ni anda kena jual dengan harga sekurang-kurangnya RM100… katakan sehari anda berjaya buat 2 jualan dan dalam sebulan anda promosi selama 25 hari je… maka jualan yang anda MUNGKIN boleh buat adalah sebanyak RM5,000 sebulan.

Katakan dalam setahun, tolak cuti raya dan lain-lain… tinggal 10 bulan je anda buat bisnes ni, RM5000 sebulan X 10 bulan… tak ke RM50,000 setahun?

Jangan tengok jer, orang lain buat… peluang depan mata dah ni. Anda boleh mulakan bisnes produk digital guna jer dulu produk digital yang orang lain buatkan untuk anda.

Tools Promosi #3

Ni ada satu bisnes online yang anda boleh start run dan buat 100% profit ==> https://bit.ly/3nkv53W

Bisnes online ni adalah bisnes produk digital dalam niche Internet Marketing dalam topik paling HOT DEMAND iaitu Whatsapp Marketing.

Macamana untuk run bisnes ni?

Sebaik sahaja, anda dapat lesen jual semula produk digital ni… anda boleh terus promosi produk ini.

Anda boleh gunakan ayat surat jualan / copywriting minisite yang disediakan… boleh guna terus ayat tersebut dan anda juga boleh sesuaikan dengan platform promosi yang anda gunakan.

Macamana customer bayar anda?

Bila anda promosi, anda akan hasilkan jualan. Bila anda miliki LESEN JUALAN SEMULA yang sah, customer buat bayaran terus kepada anda.

Anda berikan maklumat akaun bank anda kepada customer. Anda terima terus bayaran customer masuk ke akaun bank anda.

Anda tak perlu bayar apa-apa pun selepas anda dah buat jualan tersebut. 100% duit yang masuk adalah milik anda.

Nak kena hantar produk?

Ini adalah bisnes produk digital, sebaik sahaja customer buat pembayaran.. minta mereka sertakan screenshot pembayaran dan anda semak akaun bank anda.

Jika customer dah buat bayaran, dah cek ada duit dalam akaun bank anda… anda boleh terus bagi link akses produk digital ini kepada customer anda. Hanya bagi secara email sahaja… tanpa perlu pos produk tersebut.

Kalau customer tanya soalan lepas pembelian macamana?

Jika customer anda, ada soalan lepas pembelian produk yang anda promosikan tadi… anda tak perlu risau sebab kami akan handle pertanyaan customer anda.

Anda tak perlu mahir atau tahu sangat pun tentang produk digital yang anda promosi dan buat jualan tu.

Kuota bisnes produk digital ni tinggal hanya 4 je lagi. Kalau nak, anda boleh dapatkan melalui link di atas.

Tools Promosi #4

PERGHH! RM423K Dalam 4 Hari Bisnes Ni Kat Telegram.

Tengok screenshot tu, Puan Nora Azmin buat RM423k jual produk digital ebook je kat Telegram.

Dia ada SHARE strategi yang dia buat untuk promosi bisnes produk digital dia dalam BONUS video case study kat sini ==> www.LINKPROMOSIANDA

Puan Nora tunjuk ayat copywriting yang dia buat, sekali dengan jenis iklan yang dia gunakan untuk buat sales dari bisnes produk digital ini.

Yang DAHSYAT nya, dia buat benda ni from ZERO, dari awal… dalam masa 20 hari jer, dapat 18,000 orang dalam telegram channel dia.

Anda boleh apply strategi yang anda tengok dalam video case study Puan Nora ini untuk promosi bisnes produk digital anda.

Kalau nak promosi produk digital juga, kat link atas tu pun ada sekali produk digital ready made yang anda boleh terus promosi ikut strategi Puan Nora dan terus buat sales.

Dapatkan VIDEO CASE STUDY Teknik Puan Nora ni sebagai BONUS sebelum 11:59 malam ni melalui link di atas.