Bagaimana Guna Tools Promosi Ini?

Ayat promosi dan gambar dalam page ini anda boleh gunakan untuk promosi Instagram X Wasap pada 19 Sept 2021 SAHAJA!

Anda boleh copy paste dan adjust ikut kesesuaian platform promosi yang anda gunakan seperti whatsapp, Facebook, Instagram, Telegram, Twitter, Email Marketing dan lain-lain.

Tools Promosi #1

Teknik TERBARU Dapatkan Customer Deal Kat Wasap!

Nak SHARE sikit, ada satu teknik TERBARU dapatkan customer deal kat wasap yang anda boleh follow kat sini: www.LinkAffiliateAnda

Teknik ni akan membolehkan anda promosi dan dapatkan customer dari Instagram bawak masuk untuk deal kat Whatsapp.

Jadi, promosi anda akan keluar dekat wasap di phone customer anda dan ada setting tertentu kat iklan ni yang buatkan bila customer anda tengok iklan anda kat wasap tu, bila dia swipe je akan bawak terus customer ke wasap.

Teknik ni memang powerful! Ada yang guna teknik ni, dia dapatkan 200 bakal customer sehari dari Instagram bawak masuk ke wasap group. Lepas tu, dia follow up banyak kali kat wasap group dan terus buat sales berkali-kali.

Minggu lepas dah buat RM3,050 guna teknik ni jer (tengok screenshot tu 🔝🔝🔝). Kalau nak dapatkan ramai bakal customer dari Instagram deal kat Whatsapp dengan cepat, anda memang kena buat teknik ni dalam promosi anda.

Tools Promosi #2

Cara PROVEN Guna Whatsapp Untuk Buat Sales Banyak & Mudah! BACA NI!

Ramai orang silap buat sales melalui Whatsapp! Dia terus buat iklan untuk jual produk dia dan mengharapkan customer teruys wasap dia dan bayar on the spot!

Tahu tak kebanyakkan customer… takkan beli produk anda kali pertama nampak iklan anda. That’s why… kalau anda buat iklan dan terus harapkan orang wasap untuk terus beli… memang payah sikit.

Cara yang betul dan PROVEN guna wasap untuk buat sales adalah… pertama sekali, dapatkan dulu contact prospek/bakal customer yang SERIUS BUYER dahulu. Kalau tak tahu caranya, boleh dapatkan video step by step kat sini ==> www.LinkAffiliateAnda

Teknik dalam video kat atas tu, tunjukkan macamana nak dapatkan contact number FRESH customer yang interested dengan produk anda. Teknik ini akan buatkan customer cari anda dulu.

Bila customer tu wasap anda, dah dapat contact number dia. Yang ni PENTING! Sebab anda boleh gunakan untuk EDUCATE, bagi penerangan lagi, atau BRAINWASH customer anda tentang kebaikkan produk yang anda jual.

So, bila customer wasap je… anda boleh simpan number customer ni dan gunakan apa-apa Whatsapp Blaster untuk follow up customer anda.

Atau… anda boleh suruh dia masuk wasap group, supaya lepas tu anda boleh post kat wasap group tentang promosi produk anda. Tengok screenshot tu ⬆️⬆️⬆️, bakal customer yang berebut nak masuk wasap group.

Bila anda guna teknik ini, anda bukan setakat boleh buat sekali sahaja. Tetapi anda boleh buat sales berkali-kali. Ingat, kita bukan nak buat duit sekali jer… boleh buat banyak kali, lagi BEST.

So, gunakan contact yang anda dapat tu… samada masukkan dalam wasap group atau gunakan blaster untuk follow up dan buat sales.

WARNING: Cara yang tak betul dan anda jangan buat cari ini! Jangan beli mana-mana no whatsapp, sebab ianya tak targeted dan mereka tak cari pun anda… that’s why payah sangat nak dapat sales kalau main beli jer number whatsapp orang lain.

Sebaliknya why not, anda UMPAN, atau buatkan bakal customer anda yang cari anda dan anda follow up menggunakan wasap group atau blaster. Ini JAUH LEBIH BERKESAN sebab customer yang wasap anda adalah customer yang mencari.

Tools Promosi #3

Lubuk Kat Mana Nak Dapatkan Banyak Customer Masuk Whatsapp?

Antara platform marketing yang memang POWER sekarang ni adalah Whatsapp. Ramai customer selesa nak berhubung dengan penjual melalui Whatsapp.

Tetapi ramai yang berniaga secara online tak tahu macamana nak dapatkan ramai bakal customer baru yang SERIUS nak beli produk mereka.

Kat sini ==> www.LinkAffiliateAnda  ada video step by step bagaimana anda boleh dapatkan ramai customer yang SERIUS dari Instagram masuk ke wasap.

Instagram ni memang lubuk untuk dapatkan ramai customer kat sana. Lepas tu, dalam Instagram ni pulak ada kedudukan post atau placement yang anda boleh gunakan untuk promosi produk anda kat situ dan memudahkan customer terus wasap anda.

Ramai yang tak tahu dan tak buat benda ni lagi.

Ada yang dah try guna placement atau buat iklan kat Instagram ni, dapat banyak contact Whatsapp baru, lepas tu diorang gunakan software yang boleh blast contact Whatsapp tu dan terus promosi produk mereka.

Ada juga yang guna kaedah ini untuk tarik dulu bakal customer dari Instagram masuk dalam Whatsapp Group dan buat sales guna beberapa Whatsapp group.

Bila anda follow teknik dalam video kat atas tu, anda boleh dapatkan ramai bakal customer baru yang FRESH setiap hari.

Selamat mencuba.

Tools Promosi #4

Incase kalau anda tak perasan, ada video teknik step by step macamana nak guna Instagram untuk dapatkan ramai customer FRESH terus masuk wasap anda. Boleh dapatkan video tu sebelum 11:59 malam ni kat sini ==> www.LINKPROMOSIANDA

Follow teknik dalam video tu untuk buat iklan kat Instagram. Ada satu placement kat Instagram ni yang direct bila orang swipe je dah terus masuk dekat wasap. Jadi memang senang nak dapatkan ramai bakal customer baru masuk wasap.

Bila dah dapat customer baru, anda boleh follow up diorang ni guna wasap. Boleh hasilkan banyak jualan bukan setakat sekali jer… tetapi berkali-kali. Tu yang BEST.

Teknik dalam video ni macam UMPAN dulu customer targeted… hanya customer yang INTERESTED sahaja yang akan wasap anda. Jadi, dia buatkan seolah-olah customer yang cari anda.

Bila dapat customer wasap, dah tentu anda pun tahu contact number customer tu… anda boleh gunakan BLASTER atau dalam video ni terus tunjuk camne nak tarik customer terus masuk wasap group dan boleh follow up macam guna BLASTER gak.

Kat sini ada video result sales yang masuk dari guna teknik ni… boleh tengok sebagai motivasi bisnes anda ==> https://www.youtube.com/watch?v=QEFYSFrL7e4

 

Semoga teknik dalam video ni nanti dapat bantu anda dapatkan ramai bakal customer yang TARGETED untuk bisnes anda.