UISSSHHH LAJU BETUL!

Teknik Ni PROVEN Buatkan Followers

Tik Tok Bertambah Dengan Cepat!

100 – 200 Followers Dalam 24 Jam.

Yang LAGI BEST… Followers Yang Dapat Ni Semua Followers

Yang Targeted Yang Minat Nak Beli Produk… Bukan Followers

Support-support Je.

RESULT FOLLOW TEKNIK NI DALAM 2 MINGGU JER

Assalamualaikum dan hai semua, CikguHafis di sini…

Saya bukannya sorang Tik Tokers, tapi saya gunakan Tik Tok untuk kembangkan bisnes saya, dapatkan ramai prospek baru untuk bisnes saya dan gunakan tik tok untuk hasilkan lebih banyak jualan pada bisnes saya.

Kenapa Anda Kena Guna Tik Tok Untuk Promosi Bisnes Anda… SEKARANG!

Seriously anda kena guna Tik Tok untuk promosi bisnes anda sekarang kerana…

[+] SEKARANG… ya sekarang, NOW… masa yang tepat sebab TAK RAMAI orang guna tik tok untuk promosi bisnes lagi. Diorang hanya LEPAK kat tik tok je… tapi tak tahu camne nak guna tik tok dengan cara yang betul untuk bisnes mereka.

[+] TREND SEKARANG! Mana-mana pun anda boleh tengok sendiri… orang buka tik tok dan layan video-video kat tik tok ni. Berbanding Facebook, Instagram… orang lebih ramai lepak kat Tik Tok. Sebagai usahawan, ini satu peluang yang besar yang anda kena GRAB cepat.

[+] Tak ramai orang tahu pasal Tik Tok Ads dan masih tak ramai lagi yang guna Tik Tok Ads ni. Ingat tak masa mula-mula FBAds dulu tahun 2012 -2013, tak ramai orang guna FBAds… kos untuk iklan memang SANGAT MURAH masa tu. Itu yang terjadi pada Tik Tok Ads sekarang.

[+] Bina dan kembangkan bisnes anda dengan cepat! Disebakan Tik Tok menjadi tumpuan sekarang ni… anda kena ambik kesempatan ni sekarang juga. Time nilah anda kena gunakan tik tok ni untuk dapatkan seramai mungkin prospek baru dan kembangkan bisnes anda dengan menggunakan Tik Tok.

Macamana Nak Gunakan Tik Tok Nak Dapatkan Ramai Customer & Kembangkan Bisnes Anda?

Untuk kembangkan dan dapatkan ramai customer dalam bisnes anda, dalam Tik Tok Ads anda boleh dapatkan ramai followers yang TEPAT / TARGETED bersesuaian dengan kehendak bisnes anda. Bukan followers yang support-support tu. Ni memang yang follow sebab BERMINAT dan mempunyai kecenderungan nak beli produk yang anda promosi kan pada mereka.

Bila anda dapat ramai followers yang tepat untuk bisnes anda, bila anda promosikan produk dengan post video di Tik Tok, followers anda akan nampak post video tersebut di FYP / home mereka. So video anda akan lalu dengan kerap kat Tik Tok mereka.

Bila mereka nampak video anda dengan kerap, mereka tahu tentang produk anda dan berminat nak beli produk yang anda promosi pada mereka.

So, Camne Nak Dapatkan Ramai Followers Yang TARGETED Dengan Cepat?

Saya dah cuba beberapa teknik dan strategi promosi untuk tambah followers di Tik Tok, ternyata bagi saya dengan menggunakan Tik Tok Ads, bilangan followers saya bertambah dengan cepat.

Oleh itu, saya nak tunjukkan kepada anda step by step bagaimana saya dapatkan ramai followers yang targeted menggunakan Tik Tok Ads di dalam video course…

Dalam video course ni, anda akan ketahui…

[+] Step by step bagaimana nak buat Tik Tok Ads FOKUS untuk tambah bilangan followers untuk bisnes anda.

[+] Camne nak masukkan details dalam Tik Tok Ads supaya anda dapat followers yang TEPAT / TAREGETED untuk keperluan bisnes anda.

[+] Cara bagaimana saya post video content untuk dapatkan ramai followers yang berminat dengan produk yang saya promosi kan. Bukan followers support-support.

[+] Setting iklan dalam Tik Tok Ada untuk dapatkan followers. Kalau salah setting yang ni, burk akibatnya… followers langsung tak bertambah. So yang ni kena tengok apa yang saya buat.

Dan macam-macam lagi yang akan saya SHARE dalam video ni.

Ok, Macamana Nak Dapatkan Video Course Ni?

Dari ilmu yang anda dapat dari video course ni, anda boleh apply dalam promosi bisnes anda untuk dapatkan ramai followers yang TARGETED melalui Tik Tok.

Katakan setiap bulan anda berjaya dapatkan 2,000 bakal customer / followers guna Tik Tok ni… hanya 5% dari followers tu yang beli produk yang anda promosikan.

5% x 2,000 orang followers… ada 100 orang yang beli produk dari anda. Katakan dari setiap jualan, anda dapat UNTUNG BERSIH sebanyak RM30. 100 orang X RM30, maka anda berjaya buat RM3,000 sebulan. Itu anggaran potensi kalau anda baru start dapat 2,000 orang followers.

Katakan dengan apply teknik dalam video ni dalam promosi Tik Tok Ads… anda KONSISTEN setiap bulan 2,000 ORANG FOLLOWERS.

Lepas 6 bulan, anda dah ada 12,000 orang followers. Dari 12,000 katakan 5% je yang beli, yang jadi customer anda, maka anda dah ada 600 orang pembeli. 600 orang X RM30 (UNTUNG BERSIH.. lepas tolak kos itu ini), senang-senang anda dapat RM18,000 SEBULAN!

Untuk anda ketahui teknik yang boleh bantu anda kembangkan bisnes anda dan buat jualan macam tu, anda cuma perlu dapatkan akses video ni pada harga…

RM100 SAHAJA!

HARGA RM100 NI ADALAH HARGA PROMOSI, IANYA AKAN DINAIKKAN BILA-BILA MASA SAHAJA TANPA SEBARANG NOTIS AWAL.