REBUT PELUANG NI CEPAT!

Resell Rights HOT DEMAND – 3 Resell Rights Produk Digital Tik Tok Marketing

Mulakan Bisnes Produk Digital Niche Internet Marketing… Guna 3 Produk Niche Tik Tok Marketing Yang Memang Orang Cari!

Tak Perlu Cipta Produk Digital Sendiri, Jual Semula Produk Digital Saya dan Anda Simpan 100% Profit.

PROVEN! Mereka Dah Buat Jualan Dari Program Reseller Produk Digital Sebelum Ni!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. CikguHafis di sini.

Saya percaya kalau anda follow perkembangan saya melalui email, facebook, wasap group dan lain-lain, anda tahu yang bisnes produk digital ni adalah salah satu bisnes online yang boleh bagi profit ALMOST 100%.

Tapi, walaupun dah tahu… masih ramai lagi yang tak berani nak START bisnes ni. Kebanyakkannya sebab takde idea atau rasa produk digital yang nak dibuat tak berapa power.

Oleh itu, saya nak bantu anda yang SERIUS nak try bisnes produk digital ni… dengan saya berikan HAK MENJUAL SEMULA produk digital TERBARU saya, dalam niche Tik Tok Marketing.

Maksudnya… produk tu saya dah buatkan dan anda cuma jual semula je. Bukan itu jer… anda boleh buat profit 100% setiap kali anda buat jualan. Saya tak minta satu sen pun SELEPAS anda dah berjaya buat jualan dari bisnes produk digital yang saya hasilkan.

Bukan Selalu Saya Buka Peluang Macam Ni...

Kalau tanya saya, mana ada Internet Marketer kat Malaysia ni yang sanggup buat produk digital yang dia tengah sedap MAKAN SORANG-SORANG, lepas tu bagi orang lain jual dan tak ambik apa-apa komisyen pun lepas dah buat sales.

Normally daripada diorang ni bagi orang lain jual dan dapat profit 100%,  baik diorang makan sorang-sorang betul tak. Lagi banyak!

Tapi, berbeza dengan saya… saya buat KERJA GILA ni kerana saya nampak ianya dapat membantu ramai yang nak start bisnes online merasa sales dari produk digital.

POTENSI INCOME BISNES PRODUK DIGITAL NI…

Ketiga-tiga produk digital yang anda bakal jual semula ni adalah produk INFORMASI berkaitan dengan Tik Tok Marketing yang memang ramai orang tercari-cari. Sekarang ni, memang ramai betul nak tahu camne nak buat promosi kat Tik Tok, camne nak tambah followers, camne nak buat jualan dari followers yang mereka dapat dari Tik Tok tu. Senang cerita apa  sahaja berkaitan dengan Tik Tok, mereka akan SANGAT BERMINAT! Sekarang adalah masa yang SANGAT TEPAT untuk jual produk digital ni pada mereka.

Ketiga-tiga Produk Digital ini masing-masing membantu customer anda untuk ketahui teknik dan strategi bagaimana nak tambah lebih ramai followers di Tik Tok dengan CEPAT, bagaimana untuk dapatkan ramai customer dari Tik Tok masuk wasap dan buat jualan di sana serta teknik ZERO KOS MARKETING kat Tik Tok yang memang ramai betul yang cari INFORMASI ni. 

Ketiga-tiga teknik dan strategi dalam produk digital ni dah TESTED & PROVEN boleh bantu customer anda mencapai OBJEKTIF promosi mereka di Tik Tok. Produk-produk ni dah pun ada RESULT seperti kat bawah ni…

Dan... Banyak Lagi Result & Testimonial Dari 3 Produk Digital Tik Tok Marketing Ni!

Ini sebahagian sahaja dari RESULT yang banyak dari 3 produk digital ini. Disebabkan terlalu banyak result, maka ianya SANGAT MUDAH untuk dijual.

Dan… disebabkan ianya juga dalam niche yang HOT iaitu Internet Marketing dan sub niche Tik Tok Marketing yang memang orang nak tahu sangat-sangat sekarang ni… maka anda senang nak dapat prospek untuk anda close produk digital ini.

Setiap satu produk digital ni anda kena JUAL SEMULA pada customer anda pada harga RM100 setiap satu. 

Oleh itu ANDA sebagai pemilik Resell Rights ini mempunyai 3 produk digital yang anda boleh offer sebagai produk anda dan buat DUIT BESAR dari bisnes ni.

Meh saya kirakan POTENSI INCOME anda…

Katakan dalam sehari, anda berjaya buat 2 jualan je. Tak nak kira banyak sangat… takut kang tak tercapai dek akal. Dalam sebulan ada 30 hari, anda berjaya buat jualan 20 hari je… yang lain tu kita tolak, sebab cuti, rehat dan mungkin ada hari tak capai dua jualan tu. 

Jadi RM100 X 2 Jualan Sehari X 20 Hari : RM4,000 dalam sebulan!

Itu sebulan, jika anda FOKUS dan KONSISTEN dengan bisnes ni… kita cuba kira setahun anda boleh dapat berapa?

RM4,000 SEBULAN X 10 BULAN (memang setahun ada 12 bulan, tapi kita nak kira ikut logik… 2 bulan lagi tu kita tolak tepi sebab Malaysia BANYAK SANGAT CUTI, dan kita andai kan juga ada hari yang memang kita buat promosi… tapi tak jadi)

Senang-senang je anda buat RM40k setahun!

Haaaa…. ini baru untuk satu PRODUK DIGITAL! Masalahnya, saya BUKA PELUANG untuk 3 produk digital. Oleh itu anda berpotensi buat RM40,000 setahun untuk satu produk digital X 3 produk : RM120,000 setahun!

WOW! memang banyak giler.

SO, CAMNE NAK RUN BISNES NI?

STEP 1 - DAPATKAN RESELL RIGHTS

Dapatkan Lesen Resell Rights – Kat bawah ni, bila anda scroll nanti… ada Hak Menjual Semula untuk 3 Produk Digital. Ini adalah kebenaran untuk anda menjual semula produk digital ni secara SAH dan saya tahu anda adalah RESELLER yang dah diberi izin untuk jual semula produk digital saya.

Anda boleh pilih samada nak register jadi RESELLER untuk salah satu dari 3 produk digital tersebut atau kesemua sekali. Scroll bawah nanti, untuk buat pilihan.

STEP 2 - KOMPONEN RESELL RIGHTS

Dalam tempoh 24 jam lepas je anda register sebagai RESELLER dengan buat pilihan pada STEP #1 di atas. Anda akan menerima whatsapp yang mengandungi lesen kebenaran jual semula, ayat copywriting minisite dan link akses produkdigital tersebut.

STEP 3 - PEMASANGAN MINISITE PROMOSI

Dalam Whatsapp yang sama, dalam STEP #2 di atas, anda juga akan menerima mesej yang akan meminta anda berikan details untuk pemasangan website / ministe promosi. 

Untuk kali ni, pemasangan minisite promosi ni adalah 100% PERCUMA. Tiada caj tambahan dari pihak team saya. 

WARNING! KOS TAMBAHAN. Anda kena ingat, anda kena sediakan nama domain .com dan bagi kami akses akaun hosting anda. Kedua-dua nama domain dan hosting ni BUKAN PERCUMA. Anda kena beli sendiri dan kami akan tunjukkan bagaimana nak register dan beli nama domain dan hosting ni.

Lepas tu, bagi kat kami info-info ni.

Pemasangan Minisite ni OPTIONAL. Kalau anda tahu nak pasang minisite sendiri… anda boleh pasang minisite promosi ni berdasarkan ayat copywriting minisite yang anda terima dalam STEP #2.

TEMPOH PEMASANGAN: Lepas kami dapat info yang diperlukan, kami akan mulakan pemasangan. Biasanya ia akan ambil masa dalam 2 -3 minggu. 

STEP 4 - MULAKAN PROMOSI

Sebaik sahaja dapat Resell Rights ini, anda dah boleh mulakan bisnes produk digital anda serta-merta dan boleh hasilkan 100% profit sebaik sahaja anda promosi dan hasilkan jualan. Anda boleh promosikan produk ini di mana-mana dan gunakan apa cara sekalipun untuk buat jualan.

Bagi yang nak promosi menggunakan minisite promosi yang team saya pasangkan, tunggu selepas ianya siap dan anda boleh terus promosi.

Tapi… sebenarnya anda dah boleh start promosi dah tanpa menunggu minisite disiapkan.

STEP 5 - MENERIMA BAYARAN

Bila anda promosi, pastikan maklumat pembayaran yang customer perlu bayar untuk dapatkan produk digital ini adalah maklumat bank anda BUKAN akaun bank saya. Anda adalah pemilik Resell Rights ini dan ada kebenaran untuk jual semula dan buat untung 100% dari jualan anda.

STEP 6 - DELIVER PRODUK

Cek bayaran dah masuk ke belum. Kalau dah masuk, senang jer… hanya perlu berikan link akses produk digital kepada pembeli anda secara online. Terpulang pada anda, nak bagi dalam email, whatsapp, fb dan sebagainya. Produk digital tak perlu dihantar melalui pos.

SUPPORT SELEPAS ANDA BUAT JUALAN

Pembeli yang beli melalui anda akan menerima link untuk masuk ke FB Group yang mereka boleh tanya saya direct berkenaan strategi dalam kesemua produk digital ni dan belajar macam-macam strategi promosi di masa akan datang. Jadi anda tak perlu pening kepala dan risau sekiranya lepas jual anda nak kena support pembeli padahal anda ZERO tentang bisnes, teknik dan strategi ni. So serahkan jer pada saya… saya handle mereka untuk anda.

ENJOY!!!

Duit yang anda terima dari customer yang beli produk- produk digital  ini dari anda, anda simpan 100% duit tersebut. Enjoy dan saya halalkan.

RESELL RIGHTS INI LIMITED

Kalau ikutkan, takde Internet Marketer di Malaysia ni yang sanggup dan selesa buat produk digital penat-penat lepas tu bagi orang lain jual dan orang tu yang dapat 100% profit dari usaha Internet Marketer tersebut.

Saya minta maaf banyak-banyak… saya tak boleh buka jualan Resell Rights ni kepada seramai mungkin sebab saya tak nak bersaing dengan pemilik resell rights yang lain (sendiri buat produk, lepas tu kena bersaing pulak nak jual produk sendiri… cari pasal).

Saya akan buka peluang RESELLER ni untuk kuota dan tempoh terhad sahaja. So cepat register sebagai RESELLER sekarang!

STEP #1

MULA DI SINI!

CEPAT MULAKAN BISNES PRODUK DIGITAL ANDA! PILIH PRODUK DIGITAL YANG MANA SATU ANDA BERMINAT NAK JADI RESELLER!

PRODUK #1 - Teknik Tik Tok Ads - Naikkan Followers.

ANDA KENA JUAL PRODUK NI BERMULA DARI HARGA RM100

Apa Yang Customer Anda Dapat Dari Produk Ni?

  • Produk ni akan menunjukkan video step by step bagaimana nak tambah bilangan followers yang TEPAT ke akaun Tik Tok.
  • Customer anda akan belajar setting kat dalam Tik Tok Ads untuk buat iklan bagi tujuan menambah bilangan followers.
  • Dari teknik dan strategi yang saya ajar dalam video ni, ada yang berjaya tambah 200 orang followers dalam masa 24 jam je.

REGISTER RESELLER UNTUK PRODUK DIGITAL NI SEKARANG!

RM500 SAHAJA!

PRODUK #2 - Video Rakaman Coaching Tik Tok + Wasap

ANDA KENA JUAL PRODUK NI BERMULA DARI HARGA RM100

Apa Yang Customer Anda Dapat Dari Produk Ni?

  • Produk ni mengandungi VIDEO RAKAMAN – Sesi Online Group Coaching yang mana customer anda akan pelajari step by step bagaimana nak dapatkan ramai bakal customer / followers dari Tik Tok untuk terus masuk Whatsapp Group mereka.
  • Dalam produk ni juga ditunjukkan bagaimana nak buat jualan PANTAS dari followers yang masuk ke Whatsapp Group. Ada result customer sebelum ni yang berjaya buat jualan TAK SAMPAI 10 minit guna teknik ni.
  • Selain dari tu, ada BONUS POWER untuk customer anda… iaitu Case Study bagaimana salah sorang student coaching ULTIMATUM saya buat RM100k dalam sejam guna Wasap Group je. Ini UNIQUE SELLING POINT (USP) yang akan buatkan prospek anda TAK SABAR nak beli produk digital ni dari anda.

REGISTER RESELLER UNTUK PRODUK DIGITAL NI SEKARANG!

RM500 SAHAJA!

PRODUK #3 - Video Rakaman Coaching Strategi Tik Tok Marketing

ANDA KENA JUAL PRODUK NI BERMULA DARI HARGA RM100

Apa Yang Customer Anda Dapat Dari Produk Ni?

  • Produk digital ini adalah VIDEO RAKAMAN COACHING. Ianya mengandungi teknik dan strategi TERKINI Tik Tok Marketing.
  • Dalam produk ni saya akan FOKUS kepada Teknik ZERO KOS MARKETING! Jadi kalau bab ZERO KOS MARKETING ni memang siapa-siapa pun yang promosi secara online memang nak tahu ilmu ni. Jadi ia akan memudahkan anda hasilkan jualan.
  • Produk digital yang ke 3 ni memang banyak RESULT PALING LATEST. Jadi mudah untuk anda promosi dan hasilkan jualan.

REGISTER RESELLER UNTUK PRODUK DIGITAL NI SEKARANG!

RM500 SAHAJA!

ANDA NAK BUAT INCOME 3 KALI GANDA? NAK JADI RESELLER UNTUK KESEMUA 3 PRODUK DIGITAL TERSEBUT?

ANDA KENA JUAL SETIAP SATU PRODUK NI BERMULA DARI HARGA RM100

POTENSI INCOME

Macam yang saya tulis sebelum ni…

Jika anda berjaya buat 2 jualan sehari untuk satu produk, maka sebulan (kita kira 20 hari sahaja… sebab dalam dunia bisnes, ada hari yang kita promosi dan tak berjaya buat walaupun satu jualan).

Jadi 2 jualan X RM100, maka sehari anda berpotensi buat RM200. Jika 20 hari… RM200 X 20 hari, maka anda berjaya buat jualan RM4,000 SEBULAN!

Jika anda FOKUS, kita kira setahun… ambik 10 bulan je (lagi 2 bulan tu, kita tolak tepi sebab tolak cuti raya dan macam-macam cuti lagi kat Malaysia), maka anda berpotensi buat RM40,000 untuk satu produk digital!

Kalau 3 produk digital, anda berpotensi… RM40,000 x 3 PRODUK…

ANDA BERPOTENSI BUAT INCOME...

RM120,000 SETAHUN!

REGISTER RESELLER UNTUK 3 PRODUK DIGITAL NI SEKARANG!

RM500 X 3 PRODUK...

KOS SEBENAR RESELLER : RM1,500

SAYA BAGI DISKAUN UNTUK ANDA...

RM900 SAHAJA!

UNTUK MILIKI 3 BISNES PRODUK DIGITAL

JAP... TAK HABIS LAGI!

ADA 2 BONUS SPECIAL

UNTUK 5 ORANG TERAWAL YANG REGISTER RESELLER UNTUK 3 PRODUK DIGITAL NI.

BONUS #1 - BOOSTER DATABASE CUSTOM AUDIENCE FBADS

Saya Bagi "UBAT KUAT" / Booster Untuk Anda Mudah Buat Jualan Macam Diorang Ni...

Selain dari 3 produk digital saya yang anda boleh jual semula dan buat 100% keuntungan, saya bagi anda TOOLS MARKETING SECRET saya, iaitu LIST CUSTOM AUDIENCE FB.

Ni adalah list prospek yang anda boleh gunakan untuk buat iklan FBAds target terus kat mereka. 

Bila guna LIST ni, iklan anda hanya akan keluar pada PROSPEK yang ada TRACK RECORD beli produk digital saya dan prospek yang mempunyai minat yang TINGGI pada produk digital niche online marketing.

Jadi senang untuk anda buat jualan nanti.

BONUS #2 - VIDEO COACHING STRATEGI PROMOSI BISNES PRODUK DIGITAL.

Ini adalah screenshot dari akaun OnPay. Data ni memang menunjukkan REAL RESULT yang saya dapat ketika mula promosi produk digital berkaitan dengan Tik Tok pada Ogos dan September baru-baru ni je.

Jadi saya akan tunjukkan STRATEGI BEHIND THE SCENE bagaimana saya promosi produk digital dan berjaya buat jualan 144 UNIT dalam 2 minggu berbeza dan berjaya buat UNTUNG RM14,400.

Ilmu, Teknik dan Strategi yang bakal anda pelajari dalam Video Coaching ni BUKAN SAHAJA boleh anda apply untuk promosi produk digital Tik Tok Marketing ni tetapi boleh juga untuk anda apply dalam promosi produk digital yang lain.

REGISTER RESELLER UNTUK 3 PRODUK DIGITAL NI SEKARANG!

SAYA BAGI DISKAUN UNTUK ANDA...

RM900 SAHAJA!

UNTUK MILIKI 3 BISNES PRODUK DIGITAL + UBAT KUAT LIST EMAIL FB CUSTOM AUDIENCE DATABASE + VIDEO COACHING STRATEGI PROMOSI BISNES PRODUK DIGITAL

JANGAN BAGI ORANG LAIN REGISTER DULU!

REGISTER SEKARANG!

PAKEJ RESELLER – Tik Tok Marketing.  Hak Cipta Dot Com Mastermind Sdn Bhd