RAMAI PLAYER FBADS CARI PRODUK NI…

Miliki Bisnes Produk Digital

MOST WANTED &

Senang Buat Jualan

Hasilkan RM5K Setiap Bulan.

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua…CikguHafis di sini.

Saya nak keep it simple dan straight to the point je. Baca betul-betul bagaimana anda boleh mulakan bisnes produk digital ni menggunakan produk digital yang saya dah buatkan dan buat 100% keuntungan dari jualan produk digital tersebut.

PRODUK DIGITAL SAYA YANG ANDA BOLEH JUAL SEMULA…

Jika anda masih baru, RESELL RIGHTS maksudnya adalah HAK MENJUAL SEMULA. Dalam kes ni, ianya adalah HAK MENJUAL SEMULA / kebenaran rasmi dari saya anda boleh jual semula produk digital saya ni dan buat keuntungan dari jualan produk digital ni.

Anda BUKAN beli produk digital ini untuk diri anda tetapi anda nak dapatkan hak menjual semula / LESEN… maksudnya anda boleh JUAL SEMULA PRODUK DIGITAL ni pada customer anda.

Untuk kali ini, PRODUK DIGITAL yang anda boleh JUAL SEMULA bukannya ebook atau video panduan tetapi sesuatu yang SANGAT DICARI oleh mereka yang guna FBAds untuk promosi produk mereka. Ianya adalah SENARAI EMAIL – List Database Facebook Custom Audience. 

List FB Custom Audience ni boleh membantu mereka yang guna FBAds untuk buat iklan keluar TEPAT pada customer yang PROVEN ada TRACK RECORD membeli dan juga prospek yang SANGAT BERMINAT dengan topik berkaitan Online Marketing.

Jadi, bila customer anda beli FB Custom Audience ni, mereka boleh buat iklan DIRECT pada customer dan prospek tersebut dan ini dapat menjimatkan kos marketing mereka dan dapat tingkatkan jualan mereka! Sebab tu, bagi player FBAds, benda ni TERLALU BERHARGA!

Kat atas ni adalah SCREENSHOT SALES CikguHafis sehingga Dis 2022 yang diambil dari OnPay yang dihasilkan jualan pelbagai jenis produk dalam niche Online Marketing pada database FB Custom Audience tersebut. 

Dengan screenshot ini, ia dapat buatkan prospek anda SANGAT BERMINAT nak dapatkan FB Custom Audience ni kerana nampak RESULT yang dihasilkan dengan menggunakan Database FB Custom Audience ni dan dapat buat keputusan untuk membelinya dari anda.

BERAPA HARGA YANG ANDA BOLEH JUAL SEMULA PADA CUSTOMER ANDA?

Kalau ikutkan, sebelum ni saya pernah buka jualan FB Custom Audience ni pada harga RM200 – RM300.

Sepanjang saya buka jualan tersebut, saya hanya buka selama lebih kurang 2 hari sahaja. Alhamdulillah produk digital ni memang antara produk digital MOST WANTED! Ramai betul PLAYER FBADS yang GRAB produk digital ni tanpa banyak soal. Mereka memang tahu sangat dan nampak nilai benda ni boleh bantu mereka.

Oleh itu, anda boleh JUAL SEMULA produk digital ni dengan harga bermula dari RM200 DAN KE ATAS.

BAGAIMANA NAK PROMOSI & HASILKAN JUALAN DARI PRODUK DIGITAL NI?

Baca betul-betul bahagian ni…

Sebaik sahaja anda jadi RESELLER,  dalam tempoh 48 jam, admin saya, Puan Dalia akan wasap dan berikan anda…

[1] Lesen / Resell Rights/ Surat Kebenaran Rasmi – di mana LESEN ni anda kena simpan sebagai BUKTI anda adalah RESELLER yang SAH untuk produk digital ini. Saya TAK IZIN kan selain dari RESELLER saya untuk jual semula produk digital ini.

Dalam email tu juga akan terdapat…

[2] Ayat Copywriting Surat Jualan Minisite – ini adalah ayat copywriting yang saya gunakan dalam minisite promosi produk digital ini. Anda boleh gunakan ayat ni sebagai ayat promosi dan anda boleh ubah suai ayat ni ikut kesesuaian promosi anda.

Anda boleh gunakan ayat tersebut untuk promosi dan hasilkan jualan untuk produk digital ini.

Apabila anda promosi, sebaik sahaja ada customer yang beli dari anda, customer hendaklah bayar terus ke akaun bank anda kerana anda adalah RESELLER produk ni dan anda mendapat kebenaran untuk jual semula produk ni.

100% duit yang anda terima dari customer adalah milik anda. Anda tak perlu bayar walau sesen pun SELEPAS anda berjaya hasilkan jualan dari usaha promosi anda.

[3] Link Akses Produk – sebaik sahaja anda menerima pembayaran dari customer, pastikan anda semak akaun bank anda. Jika anda dah terima bayaran tersebut, anda boleh berikan link akses produk ni kepada customer anda.

Mereka boleh terus akses produk digital ni.

Anda tak perlu bimbang tentang support produk digital ni pada customer yang beli melalui anda. Anda boleh berikan mereka link untuk join FB Group saya bagi mendapatkan support dan info strategi terkini dalam pemasaran online.  

Senang cerita, saya dah pun PREPARE produk digital yang MOST WANTED untuk anda, dah ada pun ayat copywriting surat jualan yang anda boleh gunakan untuk promosi… anda tinggal nak promosi dan hasilkan jualan je dari produk HOT ni.

MACAMANA NAK JADI RESELLER PRODUK DIGITAL NI?

Kebanyakkan mereka yang hasilkan produk digital ni TAK BENARKAN ORANG LAIN JUAL SEMULA produk digital mereka dan buat 100% keuntungan dari produk tersebut. Baik mereka sendiri yang buat dan jual… semua mereka BOLOT.

Tetapi saya BUKA PELUANG untuk 10 ORANG SAHAJA untuk jadi RESELLER produk digital FB Custom Audience ni dan anda boleh JUAL SEMULA SERTA buat keuntungan 100% dari usaha saya.

Untuk anda jadi RESELLER List Database FB Custom Audience ni, anda cuma perlu dapatkan LESEN / HAK JUALAN SEMULA pada harga…

Lepas anda berjaya buat 3 jualan je, anda dah balik modal RESELLER dan selepas tu anda boleh profit sampai bila-bila dari jualan produk digital yang saya hasilkan ni untuk anda.

REGISTER RESELLER CEPAT! JANGAN BAGI CHANCE ORANG LAIN REGISTER DULU!