LAST! DAPATKAN BISNES PRODUK DIGITAL PREMIUM SEBELUM 11:59 MALAM NI.

PELUANG YANG SANGAT RARE...

Resell Rights PREMIUM – Rahsia Bisnes Ebook

Mulakan Bisnes Produk Digital Niche Internet Marketing… Guna Produk BEST SELLER & PROVEN RESULT Saya.

Tak Perlu Cipta Produk Digital Sendiri, Jual Semula Produk Digital Saya dan Anda Simpan 100% Profit.

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. CikguHafis di sini.

Saya percaya kalau anda follow perkembangan saya melalui email, facebook dan lain-lain, anda tahu yang bisnes produk digital ni adalah salah satu bisnes online yang boleh bagi profit sehingga 100%.

Tapi, walaupun dah tahu… masih ramai lagi yang tak berani nak START bisnes ni. Kebanyakkannya sebab takde idea atau rasa produk digital yang nak dibuat tak berapa power.

Oleh itu, saya nak bantu anda yang SERIUS nak try bisnes produk digital ni… dengan saya berikan HAK MENJUAL SEMULA produk digital saya.

Maksudnya… produk saya dah buatkan dan anda cuma jual semula je. Bukan itu jer… saya bagi anda profit 100% setiap kali anda buat jualan. Tak minta satu sen pun lepas anda dah dapat sales tu.

PELUANG RARE

Bukan selalu saya buka peluang untuk anda dapatkan Hak Menjual Semula – Resell Rights produk digital PREMIUM Rahsia Bisnes Ebook dari saya.

Produk ni saya SAYANG GILER, dan saya bagi ALL OUT dalam produk digital ini. Ada 86 video step by step tau!

Kalau tanya saya, mana ada Internet Marketer kat Malaysia ni yang sanggup buat produk digital yang PACK giler, lepas tu bagi orang lain jual dan tak ambik apa-apa komisyen pun lepas dah buat sales.

Normally daripada diorang ni bagi orang lain jual dan dapat profit 100%,  baik diorang makan sorang-sorang betul tak. Lagi banyak!

Tapi, berbeza dengan saya… saya buat KERJA GILA ni kerana saya nampak ianya dapat membantu ramai yang nak start bisnes online merasa sales dari produk digital.

POTENSI INCOME BISNES PRODUK DIGITAL NI…

Produk digital yang anda akan jual ini adalah PRODUK DIGITAL PREMIUM.

Ianya adalah produk BEST SELLER dari saya yang mana produk digital ini membantu customer anda belajar step by step teknik dan strategi bagaimana mereka boleh mulakan bisnes ebook.

Produk digital ini adalah antara produk digital yang mempunyai BANYAK GILER result income yang UP TO DATE. Bahkan result income makin menjadi-jadi.

Tengok result student coaching bisnes ebook saya yang follow apa yang saya tunjuk dalam Video Course Rahsia Bisnes Ebook ni…

Disebabkan RESULT yang banyak dari Video Course Rahsia Bisnes Ebook ini, ianya SANGAT MUDAH untuk dijual.

Dan… disebabkan ianya juga dalam niche yang HOT iaitu Internet Marketing, maka anda senang nak dapat prospek untuk anda close produk digital ini.

Lagi DAHSYAT…

Produk digital Video Course Rahsia Bisnes Ebook ini adalah antara produk digital PREMIUM – bermula dengan harga RM500 – RM1000 kerana kualiti ilmu dan juga penerangan secara step by step yang details dari mula cipta ebook sehingga promosi dan buat sales dari bisnes ebook.

Oleh itu anda sebagai pemilik Resell Rights ini mempunyai satu produk digital yang anda boleh offer sebagai produk PREMIUM anda dan buat DUIT BESAR dalam satu sales.

Meh saya kirakan POTENSI INCOME anda…

Katakan, sebulan anda cuma maintain buat 10 sales sahaja. Let say… anda prefer nak jual pada harga RM500. Ini menjadikan profit anda adalah RM500 X 10 unit : RM5000 sebulan.

Kalau anda kekalkan momentum, setahun RM5000 X 12 bulan: RM60,000 SETAHUN! Wowww… siapa nak bagi? Betul tak?

CAMNE NAK RUN BISNES NI?

STEP 1 - DAPATKAN RESELL RIGHTS

Dapatkan Lesen Resell Rights – Hak Menjual Semula Produk Digital Rahsia Bisnes Ebook. Ini adalah kebenaran untuk anda menjual semula produk digital ini dan saya tahu anda adalah pemilik resell rights.

STEP 2 - KOMPONEN RESELL RIGHTS

Dalam Resell Rights ini mengandungi lesen, copywriting minisite jualan dan juga link akses produk yang anda perlu berikan pada pembeli anda bila mereka beli produk digital ni dari anda.

STEP 3 - MULAKAN PROMOSI

Sebaik sahaja dapat Resell Rights ini, anda dah boleh mulakan bisnes produk digital anda serta-merta dan boleh hasilkan 100% profit sebaik sahaja anda promosi dan hasilkan jualan. Anda boleh promosikan produk ini di mana-mana dan gunakan apa cara sekalipun untuk buat jualan.

STEP 4 - MENERIMA BAYARAN

Bila anda promosi, pastikan maklumat pembayaran yang customer perlu bayar untuk dapatkan produk digital ini adalah maklumat bank anda BUKAN akaun bank saya. Anda adalah pemilik Resell Rights ini dan ada kebenaran untuk jual semula dan buat untung 100% dari jualan anda.

STEP 5 - DELIVER PRODUK

Cek bayaran dah masuk ke belum. Kalau dah masuk, senang jer… hanya perlu berikan link akses produk digital kepada pembeli anda secara online. Terpulang pada anda, nak bagi dalam email, whatsapp, fb dan sebagainya. Produk digital tak perlu dihantar melalui pos.

SUPPORT SELEPAS ANDA BUAT JUALAN

Pembeli yang beli melalui anda akan menerima link untuk masuk ke FB Group yang mereka boleh tanya saya direct berkenaan bisnes produk digital. Jadi anda tak perlu pening kepala dan risau sekiranya lepas jual anda nak kena support pembeli padahal anda ZERO tentang bisnes produk digital ni. So serahkan jer pada saya… saya handle mereka untuk anda.

ENJOY!!!

Duit yang anda terima dari customer yang beli produk digital Rahsia Bisnes Ebook ini dari anda, anda simpan 100% duit tersebut. Enjoy dan saya halalkan.

RESELL RIGHTS INI LIMITED

Macam saya bagitahu awal tadi, takde Internet Marketer di Malaysia yang selesa buat produk digital penat-penat lepas tu bagi orang lain jual dan orang tu yang dapat 100% profit dari usaha Internet Marketer tersebut.

Saya minta maaf banyak-banyak… saya tak boleh buka jualan Resell Rights ni kepada seramai mungkin sebab saya tak nak bersaing dengan pemilik resell rights yang lain (sendiri buat produk, lepas tu kena bersaing pulak nak jual produk sendiri… cari pasal).

So, saya limitkan jualan Resell Rights ini mengikut kuota berikut…siapa cepat, dia dapat. Sebaik sahaja penuh, saya akan TUTUP jualan Resell Rights Rahsia Bisnes Ebook ini.

LAST! DAPATKAN SEBELUM 11:59 MALAM NI, RABU 13 APRIL 2022

RM300 SAHAJA

Days
Hours
Minutes
Seconds

Resell Rights Premium – Rahsia Bisnes Ebook. Dot Com Mastermind Sdn Bhd