LAST CHANCE! PENDAFTARAN RESELLER AKAN DITUTUP 9 MALAM NI, KHAMIS 1 FEB 2024

Bisnes Produk Digital Saya, Milik Anda!

Saya Buatkan Produk Digital

Dalam Niche HOT DEMAND

Online Marketing Komisyen USD &

Anda Jual Je Semula

Buat RM100k Setahun!

Peluang Untuk Anda Mulakan Bisnes Produk Digital Menggunakan Content / Idea Saya & Buat 100% Keuntungan Dari Jualan Produk Digital Ni.

Assalamulaikum dan salam sejahtera. CikguHafis di sini.

Saya nak terus STRAIGHT TO THE POINT. Saya nak buka peluang RARE untuk anda jadi RESELLER produk digital TERBARU yang saya hasilkan yang dah TERBUKTI berjaya buat jualan mencecah RM24k dalam seminggu (masa buka jualan). Ni dia REAL RESULT dalam OnPay.

KELEBIHAN JADI RESELLER PRODUK DIGITAL SAYA

Macamana Nak Mulakan Bisnes Produk Digital Sebagai Reseller Ni?

#1 – Register RESELLER Produk Digital

Bila anda scroll ke bawah website ni, ada 2 pilihan untuk register RESELLER. Pilihan pertama dapat Lesen SAH Jual Semula, LINK AKSES &  Bahan Promosi sahaja dan pilihan KEDUA dapat semua macam pilihan pertama tu tapi sekali dengan pemasangan website promosi. Jadi pilih dulu yang mana bersesuian. 

#2 – Promosi Untuk Buat Jualan

Dah daftar jadi RESELLER, nanti ADMIN saya akan wasap dan bagi details. Lepas dah dapat details… anda kena promosi produk digital ni sendiri. Bila promosi, barulah ada customer yang berminat dan nak beli dari anda. Anda boleh promosi kat mana sahaja yang anda suka. 

Tak tahu camne nak promosi? DONT WORRY… nanti saya tunjuk teknik dan strategi TERKINI yang saya guna dalam promosi produk-produk digital saya. Anda boleh follow teknik dan strategi ni dan buat jualan dari produk digital. 

#3 – Terima Bayaran & Hantar Produk

Pastikan anda bagi details bank anda pada customer bila customer nak buat bayaran nanti. Anda adalah RESELLER yang SAH saya, jadi customer bayar terus kepada anda, BUKAN kepada saya. Lepas dah terima bayaran nanti, pastikan anda bagi link akses kepada customer anda.

HABIS CERITA…SENANG JE!

Mulakan Bisnes Produk Digital Sebagai Reseller Sekarang!

PRODUK – VIDEO RAKAMAN Online Group Coaching - Bisnes Affiliate Komisyen USD

Content Produk: Produk ni adalah VIDEO RAKAMAN sesi Online Group Coaching tentang bagaimana nak mula bisnes affiliate produk OVERSEA dan step by step bagaimana nak promosi pada market OVERSEA (jual kat Mat Salleh) guna 2 teknik & strategi yang dah PROVEN buat komisyen USD dalam masa yang singkat. 

Memang KONFEM ramai prospek berminat nak tahu camne diorang boleh buat komisyen dalam USD promosi produk  kat Mat Salleh… BUKAN kat Orang Malaysia.

Harga Jual: Sebagai RESELLER, anda kena jual produk digital ni dengan harga RM150 dan ke atas.

Jadi RESELLER Produk Digital Ni Sekarang!

Sebagai RESELLER, anda akan dapat…

[1] – Lesen / Surat Kebenaran Rasmi yang menyatakan anda adalah RESELLER SAH. Saya tahu anda boleh JUAL SEMULA produk digital saya dan buat 100% UNTUNG dari hasil usaha saya siapkan produk digital ni.

[2] Link Akses  Produk Digital – Ni adalah link-link PENTING untuk akses produk ni supaya anda boleh berikan link akses ni kepada pembeli anda nanti. 

[3] Bahan Promosi – Anda boleh ambil, guna ayat copywriting dan screenshot RESULT KOMISYEN yang terdapat dalam website asal. Jadi ni dapat bantu anda promosi dan yakinkan prospek lebih mudah. 

[4] Saya akan tunjukkan teknik dan strategi TERKINI bagaimana anda boleh promosi produk digital dan buat jualan dengan mudah. Saya tunjuk teknik dan strategi yang saya buat dan strategi yang sama saya coach student-student coaching saya.

Untuk jadi RESELLER Produk Digital ni dan buat UNTUNG 100% dari jualan produk digital ni, anda boleh register sebagai RESELLER sebanyak…

RM500 SAHAJA!

PENDAFTARAN RESELLER TUTUP 9 MALAM NI, KHAMIS 1 FEB 2024

Ini PILIHAN...

Anda Nak Juga Website Promosi Produk Digital Supaya Lebih Mudah Buat Jualan? Team Saya Boleh Tolong Pasangkan!

Ni adalah webiste promosi yang saya sendiri gunakan untuk promosi produk digital ni: https://cikguhafis.com/vid_ogc_usd2024/ 

TERPULANG PADA ANDA… ni OPTIONAL.

Jika anda nak memudahkan lagi KERJA PROMOSI dan TERIMA BAYARAN, team saya boleh tolong pasangkan website promosi SEBIJIK macam yang saya gunakan tu. Cuma team saya akan ubah dan masukkan details bank anda supaya customer boleh terus buat bayaran ke akaun bank anda. 

Anda perlu sediakan NAMA DOMAIN + HOSTING anda sendiri. Proses pemasangan website ni akan ambil masa 2-3 minggu lepas team saya terima 100% LENGKAP details dari anda. 

Jadi bagi anda yang nak jadi RESELLER + team saya pasangkan sekali website promosi sebijik macam saya… anda boleh register RESELLER pada harga…

RM700 SAHAJA!

Hanya Tambah RM200 Sahaja Dari RM500 Harga Register RESELLER Tanpa Pemasangan Webiste Promosi

CEPAT! REGISTER RESELLER SEKARANG. PENDAFTARAN RESELLER TUTUP 9 MALAM NI, KHAMIS 1 FEB 2024.

Hak Terpelihara – Dot Com Mastermind Sdn Bhd 2024