RAMAI ORANG CARI PRODUK NI…

Miliki Bisnes Produk Digital

HOT DEMAND &

Senang Buat Jualan

Hasilkan RM5K Setiap Bulan.

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua…CikguHafis di sini.

Saya nak keep it simple dan straight to the point je. Baca betul-betul bagaimana anda boleh mulakan bisnes produk digital ni menggunakan produk digital yang saya dah buatkan dan buat 100% keuntungan dari jualan produk digital tersebut.

PRODUK YANG SAYA DAH BUATKAN UNTUK ANDA…

Jika anda masih baru, RESELL RIGHTS maksudnya adalah HAK MENJUAL SEMULA. Dalam kes ni, ianya adalah HAK MENJUAL SEMULA / kebenaran rasmi dari saya anda boleh jual semula produk digital saya ni dan buat keuntungan dari jualan produk digital ni.

Anda BUKAN beli produk digital ini untuk diri anda tetapi anda nak dapatkan hak menjual semula… maksudnya anda boleh JUAL SEMULA PRODUK DIGITAL ni pada customer anda.

Ni dia produk digital yang saya dah buatkan. Produk digital ni DAH PUN SIAP sepenuhnya.

Produk digital ni adalah berkenaan salah satu strategi yang SANGAT POWERFUL dan boleh dapat FAST RESULT!

Dalam produk digital ni, student coaching saya sendiri, Hafiz Azman yang akan explain strategi yang dia belajar dari saya dan bagaimana dia apply dalam promosi bisnes dia sehingga berjaya hasilkan RM100k dalam masa 1 Jam menggunakan wasap group sahaja.

Sudah pasti customer anda akan INTERESTED GILA dengan topik dalam produk digital ni. Sebab tu, anda akan hasilkan jualan dengan mudah bila promosi produk digital ni pada mereka.

BERAPA HARGA YANG ANDA BOLEH JUAL SEMULA PADA CUSTOMER ANDA?

Kalau ikutkan, saya pernah buka jualan produk digital ni pada harga RM100 – RM200 sebelum ni.

Sepanjang saya buka jualan tersebut, saya hanya buka selama lebih kurang 2 hari sahaja. Alhamdulillah produk digital ni memang antara produk digital yang ORANG CARI! Ramai betul nak tahu macamana nak buat jualan dengan mudah dalam masa yang singkat menggunakan Wasap Group.

Dalam tempoh tersebut, produk digital ni dah berjaya hasilkan jualan mencecah hampir RM30k.

Oleh itu, anda boleh jual semula produk digital ni dengan harga bermula dari RM100 SEHINGGA RM200.

BAGAIMANA NAK PROMOSI & HASILKAN JUALAN DARI PRODUK DIGITAL NI?

Baca betul-betul bahagian ni…

Sebaik sahaja anda jadi RESELLER, anda akan dapat email yang mengandungi

[1] Lesen / Resell Rights/ Surat Kebenaran Rasmi – di mana LESEN ni anda kena simpan sebagai BUKTI anda adalah RESELLER yang SAH untuk produk digital ini. Saya TAK IZIN kan selain dari RESELLER saya untuk jual semula produk digital ini.

Dalam email tu juga akan terdapat…

[2] Ayat Copywriting Surat Jualan Minisite – ini adalah ayat copywriting yang saya gunakan dalam minisite promosi produk digital ini. Anda boleh gunakan ayat ni sebagai ayat promosi dan anda boleh ubah suai ayat ni ikut kesesuaian promosi anda.

Anda boleh gunakan ayat tersebut untuk promosi dan hasilkan jualan untuk produk digital ini.

Apabila anda promosi, sebaik sahaja ada customer yang beli dari anda, customer hendaklah bayar terus ke akaun bank anda kerana anda adalah RESELLER produk ni dan anda mendapat kebenaran untuk jual semula produk ni.

100% duit yang anda terima dari customer adalah milik anda. Anda tak perlu bayar walau sesen pun SELEPAS anda berjaya hasilkan jualan dari usaha promosi anda.

[3] Link Akses Produk – sebaik sahaja anda menerima pembayaran dari customer, pastikan anda semak akaun bank anda. Jika anda dah terima bayaran tersebut, anda boleh berikan link akses produk ni kepada customer anda.

Mereka boleh terus akses produk digital ni.

Anda tak perlu bimbang tentang support produk digital ni pada customer yang beli melalui anda. Anda boleh berikan mereka link untuk join FB Group saya bagi mendapatkan support dan info strategi terkini dalam pemasaran online.  

Senang cerita, saya dah pun buatkan produk digital yang HOT DEMAND untuk anda, dah ada pun ayat copywriting surat jualan yang anda boleh gunakan untuk promosi… anda tinggal nak promosi dan hasilkan jualan je dari produk HOT ni.

MACAMANA NAK JADI RESELLER PRODUK DIGITAL NI?

Kebanyakkan mereka yang hasilkan produk digital ni TAK BENARKAN ORANG LAIN JUAL SEMULA produk digital mereka dan buat 100% keuntungan dari produk tersebut. Baik mereka sendiri yang buat dan jual… semua mereka BOLOT.

Tetapi saya BUKA PELUANG untuk jadi RESELLER produk digital yang saya dah buatkan ini dan buat keuntungan 100% dari usaha saya buatkan produk digital ni.

Untuk anda jadi RESELLER produk digital ni, anda cuma perlu dapatkan LESEN / HAK JUALAN SEMULA pada harga…

Harga Sebelum Ni...

RM500 SAHAJA!

SPECIAL SEMPENA 11 - 11 SEHINGGA 12 TGHARI NI, SABTU 11 NOV 2023

RM300 SAHAJA!

Cepat Daftar Reseller Sebelum 12 Tghari Ni Untuk Dapatkan Harga SPECIAL. Lpeas 12Tghari Harga Akan Kembali Ke Haga Asal Sebanyak RM500.

Lepas 3 jualan je, anda dah balik modal RESELLER dan selepas tu anda boleh profit sampai bila-bila dari jualan produk digital yang saya hasilkan ni untuk anda.

CEPAT DAFTAR JADI RESELLER SEKARANG.