DIBUKA UNTUK 5 ORANG SAHAJA. SIAPA CEPAT, DIA DAPAT.

Peluang SHORTCUT Untuk Anda JUAL SEMULA 3 Produk Digital PREMIUM Saya & Buat 100% UNTUNG Dari Usaha & Idea Content Saya. Buat RM10k SEBULAN!

Mulakan Bisnes Produk Digital PREMIUM Niche Internet Marketing…Yang Memang Orang Cari!

Tak Perlu Cipta Produk Digital Sendiri, Jual Semula Produk Digital Saya dan Anda Simpan 100% Profit.

PROVEN! Mereka Dah Buat Jualan Dari Program Reseller Produk Digital Sebelum Ni!

Ramai NEWBIE - Orang Baru Dah Buat RM4Angka Dalam 1 - 2 Minggu.

Puan Faizura Dah Buat RM20K Dalam 2 Minggu!

RESULT TERKINI Beberapa Bulan Jadi Reseller Dah Buat RM90k

Encik Zaidi Baru 2 Kali Promosi Dah Buat RM6K

RESULT TERKINI 4 Bulan Je Dah Buat RM50k

Puan Rokiah Tak Sangka Baru Kali Pertama Promosi Produk Digital, Dah Buat RM3k.

Lepas 7 Bulan Jadi Reseller... Dah Buat RM52,250.

MEMANG DAHSYAT!

Result TERBARU... RM31K Dalam 2 Minggu!

PALING DAHSYAT!

Result FRESH... Dah Buat RM105,250!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. CikguHafis di sini.

Saya percaya kalau anda follow perkembangan saya melalui email, facebook, wasap group dan lain-lain, anda tahu yang bisnes produk digital ni adalah salah satu bisnes online yang boleh bagi profit ALMOST 100%.

Tapi, walaupun dah tahu… masih ramai lagi yang tak berani nak START bisnes ni. Kebanyakkannya sebab takde idea atau rasa produk digital yang nak dibuat tak berapa power.

Oleh itu, saya nak bantu anda yang SERIUS nak try bisnes produk digital ni… dengan saya berikan HAK MENJUAL SEMULA 3 produk digital PREMIUM Online Marketing yang saya hasilkan.

Maksudnya… produk tu saya dah buatkan dan anda cuma jual semula je. Bukan itu jer… anda boleh buat profit 100% setiap kali anda buat jualan. Saya tak minta satu sen pun SELEPAS anda dah berjaya buat jualan dari bisnes produk digital yang saya hasilkan.

Saya Je Yang Buat KERJA GILA Ni!

Kalau tanya saya, mana ada Internet Marketer kat Malaysia ni yang sanggup buat produk digital yang dia tengah sedap MAKAN SORANG-SORANG, lepas tu bagi orang lain jual dan tak ambik apa-apa komisyen pun lepas dah buat sales.

Normally daripada diorang ni bagi orang lain jual dan dapat profit 100%,  baik diorang makan sorang-sorang betul tak. Lagi banyak!

Tapi, berbeza dengan saya… saya buat KERJA GILA ni kerana saya nampak ianya dapat membantu ramai yang nak start bisnes online merasa sales dan income dari bisnes produk digital.

POTENSI INCOME BISNES PRODUK DIGITAL NI…

Kesemua produk digital yang anda bakal jual semula ni adalah produk INFORMASI berkaitan dengan teknik dan strategi TERKINI Online Marketing.

Kesemua teknik dan strategi dalam produk digital ni dah TESTED & PROVEN boleh bantu customer anda mencapai OBJEKTIF promosi mereka di Tik Tok & Whatsapp. Produk-produk ni dah pun ada RESULT seperti kat bawah ni…

Dan... Banyak Lagi... BANYAK GILA Result & Testimonial Dari 3 Produk Digital PREMIUM Online Marketing Ni!

Ini sebahagian sahaja dari RESULT yang banyak dari 3 produk digital PREMIUM ini. Disebabkan terlalu banyak result, maka ianya SANGAT MUDAH untuk dijual.

Dan… disebabkan ianya juga dalam niche yang HOT iaitu Internet Marketing maka anda senang nak dapat prospek untuk anda close produk digital ini.

Setiap satu produk digital ni anda kena JUAL SEMULA pada customer anda pada harga bermula dari RM250 setiap satu mengikut yang ditetapkan seperti dalam gambar di bawah ni…

SO, CAMNE NAK RUN BISNES NI?

STEP 1 - DAPATKAN RESELL RIGHTS

Dapatkan Lesen Resell Rights – Kat bawah ni, bila anda scroll ada butang untuk anda register sebagai RESELLER. Register dan buat bayaran untuk dapat Hak Menjual Semula  3 Produk Digital PREMIUM. Ini adalah kebenaran untuk anda menjual semula produk digital ni secara SAH dan saya tahu anda adalah RESELLER yang dah diberi izin untuk jual semula produk digital yang dah dihasilkan oleh saya.

STEP 2 - KOMPONEN RESELL RIGHTS

Dalam tempoh 24  – 48 jam lepas je anda register sebagai RESELLER. Anda akan menerima whatsapp yang mengandungi lesen kebenaran jual semula, ayat copywriting minisite dan link akses produk digital tersebut.

STEP 3 - PEMASANGAN MINISITE PROMOSI

Dalam Whatsapp yang sama, dalam STEP #2 di atas, anda juga akan menerima mesej yang akan meminta anda berikan details untuk pemasangan website / ministe promosi. 

Untuk kali ni, pemasangan minisite promosi ni adalah 100% PERCUMA. Tiada caj tambahan dari pihak team saya. 

WARNING! KOS TAMBAHAN. Anda kena ingat, anda kena sediakan nama domain .com dan bagi kami akses akaun hosting anda. Kedua-dua nama domain dan hosting ni BUKAN PERCUMA. Anda kena beli sendiri dan kami akan tunjukkan bagaimana nak register dan beli nama domain dan hosting ni.

Lepas tu, bagi kat kami info-info ni.

Pemasangan Minisite ni OPTIONAL. Kalau anda tahu nak pasang minisite sendiri… anda boleh pasang minisite promosi ni berdasarkan ayat copywriting minisite yang anda terima dalam STEP #2.

TEMPOH PEMASANGAN: Lepas kami dapat info yang diperlukan, kami akan mulakan pemasangan. Biasanya ia akan ambil masa dalam 2 -3 minggu. 

STEP 4 - MULAKAN PROMOSI

Sebaik sahaja dapat Resell Rights ini, anda dah boleh mulakan bisnes produk digital anda serta-merta dan boleh hasilkan 100% profit sebaik sahaja anda promosi dan hasilkan jualan. Anda boleh promosikan produk ini di mana-mana dan gunakan apa cara sekalipun untuk buat jualan.

Bagi yang nak promosi menggunakan minisite promosi yang team saya pasangkan, tunggu selepas ianya siap dan anda boleh terus promosi.

Tapi… sebenarnya anda dah boleh start promosi dah tanpa menunggu minisite disiapkan.

STEP 5 - MENERIMA BAYARAN

Bila anda promosi, pastikan maklumat pembayaran yang customer perlu bayar untuk dapatkan produk digital ini adalah maklumat bank anda BUKAN akaun bank saya. Anda adalah pemilik Resell Rights ini dan ada kebenaran untuk jual semula dan buat untung 100% dari jualan anda.

STEP 6 - DELIVER PRODUK

Cek bayaran dah masuk ke belum. Kalau dah masuk, senang jer… hanya perlu berikan link akses produk digital kepada pembeli anda secara online. Terpulang pada anda, nak bagi dalam email, whatsapp, fb dan sebagainya. Produk digital tak perlu dihantar melalui pos.

SUPPORT SELEPAS ANDA BUAT JUALAN

Pembeli yang beli melalui anda akan menerima link untuk masuk ke FB Group yang mereka boleh tanya saya direct berkenaan strategi dalam kesemua produk digital ni dan belajar macam-macam strategi promosi di masa akan datang. Jadi anda tak perlu pening kepala dan risau sekiranya lepas jual anda nak kena support pembeli padahal anda ZERO tentang bisnes, teknik dan strategi ni. So serahkan jer pada saya… saya handle mereka untuk anda.

ENJOY!!!

Duit yang anda terima dari customer yang beli produk- produk digital  ini dari anda, anda simpan 100% duit tersebut. Enjoy dan saya halalkan.

PENDAFTARAN RESELLER INI LIMITED

Kalau ikutkan, takde Internet Marketer di Malaysia ni yang sanggup dan selesa buat produk digital penat-penat lepas tu bagi orang lain jual dan orang tu yang dapat 100% profit dari usaha Internet Marketer tersebut.

Saya minta maaf banyak-banyak… saya hanya boleh buka PENDAFTARAN RESELLER dalam masa yang singkat.  Saya tak boleh buka Pendaftaran Reseller lama supaya ramai boleh register. Saya tak nak bersaing dengan pemilik resell rights yang lain (sendiri buat produk, lepas tu kena bersaing pulak nak jual produk sendiri… cari pasal).

Saya akan buka peluang RESELLER ni untuk tempoh terhad sahaja. So cepat register sebagai RESELLER sekarang!

REGISTER JADI RESELLER SEKARANG!

Ada 3 Produk Digital PREMIUM… (setiap satu boleh di JUAL SEMULA dengan harga bermula dari RM250)

[1] Rahsia Bisnes Ebook –  Produk Digital ni dah bantu ramai usahawan online kat Malaysia mulakan bisnes produk digital. Boleh dikatakan Rahsia Bisnes Ebook laaa yang menjadi rujukan ramai usahawan produk digital kat Malaysia. Segala step by step bagaimana nak mula bisnes produk digital dari ZERO, saya explain secara detail dalam video-video ni. 

[2] Pakej Wasap Marketing Power –  Dalam video ni, saya tunjukkan step by step bagaimana nak bina database wasap group dan buat jualan berkali-kali dengan berkesan menggunakan Whatsapp

[3] Video Rakaman Online Group Coaching Bisnes Affiliate Market Oversea –  Ini adalah video rakaman sesi Online Group Coaching yang mana saya SHARE step by step bagaimana nak mulakan bisnes Affiliate Marketing kat Market Oversea… promosi produk digital Mat Salleh sebagai ejen affiliate dan buat komisyen USD3-4Angka dalam masa yang singkat. 

Bukan Itu Sahaja! Untuk Bantu Anda Buat Jualan Dari Bisnes Produk Digital Ni Saya Berikan 3 BONUS POWER Berikut...

BONUS #1

Video Rakaman Online Group Coaching Strategi Promosi Produk Digital TERKINI.

Dalam Video Rakaman Online Group Coaching Rahsia Bisnes Ebook – Strategi Promosi Produk Digital TERKINI ni saya akan explain strategi UPDATE yang anda boleh gunakan untuk promosi produk digital dan dapat FAST RESULT. 

BONUS #2

Strategi Tik Tok Marketing

Dalam video rakaman Online Group Coaching ni saya tunjukkan pada anda step by step strategi yang saya gunakan untuk dapatkan ramai bakal customer dan buat jualan pantas produk digital menggunakan teknik Zero Kos Marketing melalui platform Tik Tok. 

BONUS #3

Video Rakaman Online Group Coaching - Teknik Tik Tok Ads Trafik

Ini adalah teknik TERBARU yang saya jumpa dalam promosi produk digital saya sepanjang Feb – Mac 2024. 

Saya gunakan Tik Tok Ads untuk dapatkan ramai prospek yang berkualiti dan saya dapat terus convert mereka kepada customer dan buat jualan lebih dari RM12,000 dalam masa 2 minggu sahaja.

So, saya akan tunjukkan untuk anda yang register SHORTCUT RM10k ni supaya anda boleh follow dalam promosi anda dan hasilkan result. 

REGISTER SEKARANG!

DIBUKA UNTUK 5 ORANG SAHAJA. SIAPA CEPAT, DIA DAPAT.

RM1,000 SAHAJA!

Lepas 4 Jualan Dah Balik Modal… Lepas Tu Anda UNTUNG Je Selagi Mana Anda Buat Jualan!

SHORTCUT RM10K.  Hak Cipta Dot Com Mastermind Sdn Bhd