LAST CHANCE! PELUANG UNTUK ANDA MULAKAN BISNES PRODUK DIGITAL READY MADE + BONUS EXTRA DIBUKA SEHINGGA 11:59 MALAM NI SAHAJA, ISNIN 20 SEPTEMBER 2021.

Miliki Bisnes Produk Digital

Sendiri Dalam Niche

PALING HOT – INTERNET MARKETING

& Buat 100% Profit Terus

Ke Akaun Bank Anda!

Peluang Untuk Anda Miliki BISNES PRODUK DIGITAL – READY MADE Dalam Niche Sentiasa Ada Demand… INTERNET MARKETING &  Buat 100% Profit Milik Anda Setiap Kali Anda Buat Jualan.

Assalamualaikum & Hai semua, CikguHafis di sini…

Saya STRAIGHT TO THE POINT jer…YES saya akan offer something kat page ini tetapi apa yang saya offer ini adalah SHORTCUT untuk anda buat duit dari bisnes produk digital.

Ianya BUKAN PANDUAN tetapi… bisnes ready made dalam produk digital untuk anda start make profit. So, kalau anda interested, teruskan pembacaan anda. Kalau tak, boleh close je window ini. No problem.

Ok, macam ni…

Actually ramai yang nampak bisnes produk digital ini memang BEST! Dan ramai juga yang buat bisnes produk digital ini… buat duit yang banyak… SANGAT BANYAK macam ni…

RM31K Bulan Pertama Buat Bisnesn Produk Digital

Saya tahu ramai yang teringin dan terliur nak buat duit macam diorang ni TETAPI batu penghalang terbesar yang buatkan ramai orang tak mula take action adalah sebab diorang tak yakin dengan produk digital mereka sendiri, takde idea produk digital atau rasakan produk digital dia takde orang nak.

So…Nak Tak Kalau Pakai Je

Produk Digital Saya, Bila

Anda Buat Sales, 100%

Profit Anda Yang Punya?

Sounds interesting kan? Ok teruskan bacaan…

Macam ni… saya ada SATU produk digital dalam niche online marketing dan seperti yang anda ketahui niche Online Marketing adalah niche yang sentiasa ada demand! Hari-hari ada je orang nak beli produk digital dalam niche ini.

Produk digital yang saya dah buatkan yang saya boleh buka peluang untuk anda promosi dan buat 100% profit adalah produk digital…

PRODUK HOT DEMAND

Produk digital Wasap Laju-laju ini adalah dalam sub niche Whatsapp di mana ia membentu customer anda yang baru nak mula berniaga online dapatkan customer terus deal melalui wasap. Subniche cerita pasal whatsapp marketing ni memang ramai orang nak.

PRODUK RESULT PROVEN

Produk digital Whatsapp Laju-laju yang bakal menjadi milik anda ni memang mempunyai PROVEN RESULT. Jadi panduan yang ditunjukkan dalam produk digital ini memang boleh bantu bakal customer anda dapatkan prospek dan buat sales melalui wasap.

AKSES PRODUK & AYAT JUALAN

INGAT saya bukan offer panduan Whatsapp Laju-laju ni pada anda… TETAPI saya offer anda bisnes produk digital yang mana ianya menggunakan Produk Digital saya sendiri. Oleh itu, anda akan dapat ayat jualan yang anda boleh masukkan dalam website anda untuk promosi dan juga anda akan dapat link akses produk digital ini supaya anda boleh berikan kepada customer anda bila mereka belinya nanti dari anda.

PROFIT RM100 SETIAP SALES

Anda kena jual produk ini pada harga minima RM100, nak jual mahal takpe… TAPI tak boleh kurang dari harga ini.

MUDAH NAK BUAT RM4ANGKA SEBULAN

Disebabkan produk ini mesti dijual dengan harga RM100, katakan kalau anda buat slow-slow, rilek-rilek dapat 10 sales je sebulan… senang-senang je buat RM1,000 sebulan! Kalau buat lebih, dapat lebih.

CUSTOMER BAYAR KE AKAUN ANDA

Ini adalah bisnes produk digital anda bila anda dapatkan pakej ini, saya berikan sekali LESEN JUALAN SEMULA yang sah dari saya. Maknanya anda dah dapat kebenaran boleh jual produk digital ini dari saya. Oleh itu, lepas ni…bila anda promosikan produk ini, pastikan customer buat bayaran terus ke akaun anda. Semua sales dan profit dari kerja promosi anda… 100% anda yang punya.

Amacam? Bestkan?

Ok…Saya Nak Mudahkan

Pula Untuk Anda Dapat

Jualan!

Kalau saya bagi jer LESEN JUAL SEMULA dan segala ayat jual produk ini sahaja kepada anda… saya PASTI anda tak tahu nak promosi macamana.

Oleh itu, untuk bantu anda buat promosi dengan mudah… saya berikan kepada anda satu video course panduan step by step Rahsia Bisnes Ebook yang menjadi rujukan ramai student coaching saya dan juga usahawan-usahawan produk digital di Malaysia.

Anda boleh refer Video Course Coaching Rahsia Bisnes Ebook ini untuk…

DAPATKAN BAKAL CUSTOMER YANG SERIUS

Dalam video course ini saya tunjukkan teknik dan strategi yang saya gunakan untuk dapatkan ribuan bakal customer yang SERIUS dan targeted. Mereka yang follow dapat 2000 – 3000 bakal customer dalam masa 2 minggu jer.

KETAHUI CARA PROMOSI PRODUK DIGITAL

Anda akan ketahui strategi dan cara promosi yang betul dan spesifik untuk bisnes produk digital. Bagaimana nak buatkan bakal customer anda PERCAYA kepada anda dalam masa yang singkat dan meningkatkan jualan produk digital anda.

BUATKAN CUSTOMER BELI PRODUK MAHAL

Ketahui bagaimana anda boleh buatkan 85% – 90% customer anda beli produk digital pakej yang PALING MAHAL anda offer.

BUAT SALES 5 KALI GANDA DENGAN EJEN!

Macamana nak cari ejen dan buatkan mereka bekerja untuk anda? Saya ada SHARE strategi ini dalam VIDEO ADVANCE. Yang ni akan buatkan ramai yang nak jadi ejen anda dan berebut nak promosikan produk anda. Bila ramai ejen, lagi banyak sales yang anda boleh dapat.

Dan macam-macam lagi yang saya akan guide anda dalam Video Course Coaching RBE ni nanti.

Saya Tak Habis Lagi…

Saya Betul-betul Nak Anda

Boleh Buat Jualan

Dari Bisnes Produk Digital Ini!

Sebagai BONUS, saya ada 2 teknik dan strategi yang boleh bantu anda dapatkan lebih ramai bakal customer dan buat sales LEBIH CEPAT… baru je kenal, dah terus beli produk digital anda. Kalau nak, teruskan membaca

Ini dia 2 teknik dan strategi tu…

1. TEKNIK X

Salah sorang student coaching saya, Hafiz Azman memang pakai teknik ni dalam promosi dia. Dalam masa 24 jam je… dia berjaya buat TOTAL SALES RM10k dari customer yang baru kenal dia tak sampai 24 jam!

2. VIRAL REKEMEN MARKETING

Nak tak bakal customer anda tolong anda dapatkan lagi ramai bakal customer untuk anda? Maksud saya… dengan teknik ni, bakal customer yang anda ada boleh carikan untuk anda bakal customer baru… silap-silap dia bawak kawan-kawan atau family dia pula untuk jadi customer anda secara RELA HATI dan anda tak payah bayar satu sen pun kat diorang ini.

Diorang jadi ejen secara PERCUMA dan yang DAHSYAT nya disebabkan prospek yang mereka bawa ini adalah disebabkan mereka yang rekemen, maka senang-senang jer anda buat sales.

Teknik ini memang POWERFUL dan senang nak yakinkan customer untuk beli produk digital anda.

Ok, Dah Tak Sabar-sabar

Nak Mulakan Bisnes

Produk Digital Ni Guna

Produk Saya &

Buat 100% PROFIT?

Ok, anda boleh dapatkan kesemua READY MADE BUSINESS produk digital beserta dengan Video Course Rahsia Bisnes Ebook + Bonus dan mula hasilkan keuntungan dari bisnes produk digital ini dengan modal permulaan sebanyak…

RM300 SAHAJA!

Lepas 3 sales, anda dah balik modal dan selepas itu… anda profit jer lah sampai bila-bila selagi anda promosi dan buat sales dari produk digital ini

Jap... One More Thing!

EXTRA BONUS

Business Ready Made…

Saya nak berikan kepada anda SATU Video Case Study salah seorang student coaching saya yang buat sales RM423k dalam 4 hari dari bisnes produk digital melalui Telegram.

Dalam video Case Study ini saya akan huraikan apa strategi promosi yang dia buat, ayat copywriting yang dia gunakan, jenis promosi, kat mana dia promosi untuk dapatkan prospek yang targeted dan buat sales yang banyak macam tu.

Dapatkan Akses Video Case Study EXTRA Ini

Bersama Kesemua Di Atas

Hari Ini!

Days
Hours
Minutes
Seconds

LAST CHANCE! Kalau Ikutkan Kuota Harga Promosi Pakej Bisnes Ready Made + BONUS EXTRA Untuk 20 Orang Dah Penuh. Jadi Saya Bagi LAST CHANCE Untuk Anda Dapatkannya Sehingga 11:59 Malam Ni, Sahaja Isnin 20 September 2021. LEPAS TU DAH TAKDE DAH BONUS EXTRA.

DAPATKAN SEKARANG!

Hak Cipta Dot Com Mastermind Sdn Bhd 2021