Projek JV Bisnes Produk Digital

Assalamualaikum dan salam sejahtera. CikguHafis di sini.

Saya percaya kalau anda follow SHARING saya sebelum-sebelum ini, saya selalu tunjukkan potensi bisnes produk digital seperti ebook, video dan sebagainya dan galakkan subscriber dan follower saya mulakan bisnes produk digital ini.

Incase anda tak tahu lagi apa itu produk digital, saya jawab ringkas je kat sini…

Produk digital adalah produk dalam bentuk digital seperti ebook, video dan sebagainya. Produk digital ini anda boleh jual, buat tools marketing dan sebagainya.

Ini adalah contoh produk-produk digital yang pernah saya hasilkan.

Lumayan Ke Bisnes Produk Digital Ni?

Bagi saya bisnes produk digital ini…. SANGAT LUMAYAN! Kalau anda follow apa yang saya post kat FB dan lain-lain tempat, saya selalu tunjuk result-result student coaching saya yang buat bisnes produk digital dan mereka yang gunakan produk digital sebagai tools marketing untuk bisnes mereka.

Ni antara video dan screenshot mereka yang dah pernah buat bisnes produk digital dan gunakan produk digital untuk buat lebih banyak sales…

Mereka Yang Berjaya Buat Sales 5Angka Jual Produk Digital

Hafiz Azman Buat RM6Angka Dan Ubah Hidup Dengan Bisnes Produk Digital

Puan Aimie 1ST Time Capai Target RM6Juta Setahun Bila Guna Ebook Sebagai Tools Marketing & Buat Sales.

Saya Ada Projek Special Untuk Anda…

Sepanjang saya SHARE tentang bisnes produk digital ni, ada yang dah START cuba-cuba buat sendiri dan ada juga yang STUCK kat idea produk dan marketing.

Saya nak bantu selesaikan masalah tu, saya betul-betul nak anda buat bisnes produk digital ini…

Oleh itu, saya plan untuk buat satu PROJEK JV dengan subscribers dan followers saya yang betul-betul serius dan komited.

Dalam projek ini, saya akan bantu anda benda-benda ni… (tolong baca betul-betul bahagian ni)

Dan banyak lagi yang saya akan bantu anda dalam projek JV special ini.

Macamana Nak Join & Jadi JV Untuk Projek Special Ni?

Sebelum anda buat apa-apa keputusan, izinkan saya untuk EXPLAIN secara lebih detail tentang projek JV ni supaya anda clear dengan halatuju projek ini agar ianya bermanfaat untuk bisnes anda dan anda tahu kenapa anda dalam team JV ni.

Oleh itu, saya akan adakan taklimat khas untuk PROJEK JV SPECIAL ni dalam masa terdekat melalui satu sesi ZOOM.

Jika anda interested, serius dan KOMITED tentang projek JV ni, dan nak saya remind tentang sesi taklimat serta bila PROJEK ni akan OPEN, join Whatsapp Group REMINDER untuk taklimat dan info projek ini melalui button di bawah ni…