Kami Buatkan Bisnes Ni Untuk Anda. Tinggal Nak RUN & Buat USD Je!

Ni Dia SHORTCUT Bisnes Online

READY MADE Produk HOT DEMAND

Start Berniaga Kat MARKET OVERSEA

Mula Buat Jualan & Income USD Macam Ni!

Orang Baru Dah Buat Jualan USD2,690 Sebulan! 2 Minggu Je Buat Bisnes Ni.

Baru Sebulan Start RUN Bisnes Ni... Dah Buat Jualan USD4,390!

Seminggu Je Buat Jualan USD6,707.29

Ni Dah Masuk Bulan Ke3... Bila Dah Start Nampak RESULT, Dia Terus Tekan Minyak... Sehari Je Dah Buat USD5,290.

Ni Lepas Bulan Ke 6. Bila Dah Mula Buat Jualan... Lebih KONFIDEN Dan Berjaya Buat USD13,470 SEHARI!

Kini Giliran Anda Untuk Mula Berniaga Di Market Oversea & Mula Hasilkan USD.

Assalamualaikum dan Salam sejahtera, CikguHafis di sini…

Ramai yang berniaga kat Malaysia, tak tahu bahawa berniaga kat Market Oversea… LAGI BEST!

Mana taknya, bila anda jual produk anda pada Mat Salleh… mereka ni mempunyai BUYING POWER yang tinggi. Lagi satu diorang ni kalau dah berkenan dengan produk tu, tak pikir panjang… terus akan membeli produk yang anda jual tu. 

Lagi DAHSYAT… bila berniaga kat Market Oversea ni, anda akan dibayar dalam matawang USD. Kalau anda tengok gambar di bawah ni, berdasarkan Google… nilai pertukaran Mata Wang 1USD : RM4.68.

Maknanya anda boleh dapat income 4.68 kali ganda bila anda berniaga kat MARKET OVERSEA. 

Baru-baru ni saya telah bincang dengan Tuan Hafiz Azman (KARTEL DIGITAL)  yang selalu berniaga produk fizikal kat Market Oversea untuk bantu lebih ramai orang Malaysia mulakan bisnes kat Market Oversea. 

Jadi, Tuan Hafiz Azman bersetuju untuk bantu BUATKAN / Setup Bisnes Ecommerce menggunakan Shopify Store supaya lebih ramai ORANG MALAYSIA boleh start berniaga kat Market Oversea dengan mudah. Terus RUN bisnes ni dan mula buat UNTUNG je. Projek ni dinamakan…

SECARA RINGKASNYA…

“Kami Buatkan / Setup Bisnes Online (Shopify Store) Ecommerce Lengkap Dengan Produk HOT DEMAND Yang Ramai Mat Salleh Cari, Lepas Tu Kami Tunjukkan Step by step Teknik & Strategi Berkesan Promosi Shopify Store Anda, Bimbing Anda Sampai Berjaya Buat USD. 

Bagaimana PROJEK USD Ni Akan Di Buat?

Baca Betul-betul Bahagian Ni… Step by step.

STEP #1 - REGISTER JOIN

Di akhir website ni, ada butang hijau yang akan bawa anda ke page REGISTER. Jika anda berminat untuk mulakan PROJEK USD,  anda boleh register dengan klik button tersebut.

Saya nasihatkan anda baca dulu penerangan dalam website ni sebelum anda klik button di bawah. Tolong baca betul-betul.

STEP #2 - BRAINSTORM & DISCUSSION PRODUK UNTUK STORE ANDA.

Sebaik sahaja selepas anda REGISTER, Wakil dari KARTEL DIGITAL akan hubungi anda untuk  DISCUSS & BRAINSTORM.  Perbincangan ni bagi bertujuan untuk bincangkan produk HOT yang nak dimasukkan dalam store anda. Anda akan dapat advice produk apa yang sesuai untuk dimasukkan.  

Anda boleh pilih dulu produk apa yang nak di masukkan dalam Shopify Store anda. Dalam pemilihan tersebut, pihak KARTEL DIGITAL akan bagi advice sesuai atau tak produk tersebut.

STEP #3 - PEMASANGAN WEBSITE

Selepas selesai perbincangan dan brainstorm produk untuk SHOPIFY STORE anda, selepas mendapat persetujuan anda. Team akan mula pasang / setup bisnes atau shopify store anda. 

1st NOTE: Pemasangan Website akan ambil masa sehingga 45 HARI BEKERJA Kerana Kami Pasang Website Anda From Scratch dan Setiap Peserta PROJEK USD Akan Promosikan Produk Yang Berbeza. 

2nd NOTE: Sementara menunggu website anda siap, anda akan diberikan video coaching tentang bagaimana nak RUN bisnes ecommerce. Anda boleh tonton video-video ni untuk dapatkan idea bagaimana nak promosi nanti. 

STEP #4 - START PROMOSI

Sebaik sahaja website anda siap, anda boleh mulakan promosi. Wakil dari Kartel Digital akan tetapkan sesi ONLINE COACHING secara ONE TO ONE dengan anda untuk bimbing anda bagaimana nak promosi Shopify Store anda untuk buat jualan. 

REMARK: Sesi One To One ONLINE COACHING ni akan FOKUS kepada bagaimana nak RUN iklan anda guna FBAds. Lepas coaching ni, anda dah boleh follow dan terus RUN bisnes ni.

STEP #5 - DROPSHIP HANTAR PRODUK

Hanya bila anda promosi, website ini akan mula hasilkan jualan. Jika anda tak buat apa-apa kerja promosi, website ni takkan berjaya buat apa-apa jualan. Lepas berjaya hasilkan jualan, order akan masuk ke website anda dan akan di pass terus ke dropshipper. Anda tak payah nak cek secara manual dan hantar order tersebut. Semuanya AUTOMATIK.

Amacam PROJEK USD? Bestkan?

Nak Join PROJEK USD?

Dah Tak Sabar Nak Join PROJEK USD Guna Bisnes Online Shopify Store Yang Kami Buatkan Untuk Anda?