REBUT PELUANG NI CEPAT!

Resell Rights HOT DEMAND:

Mulakan Bisnes Produk Digital Niche Internet Marketing… Guna 3 Produk Niche Tik Tok Marketing & 1 Produk Niche Whatsapp Marketing Yang Memang Orang Cari!

Tak Perlu Cipta Produk Digital Sendiri, Jual Semula Produk Digital Saya dan Anda Simpan 100% Profit.

PROVEN! Mereka Dah Buat Jualan Dari Program Reseller Produk Digital Sebelum Ni!

Ramai NEWBIE - Orang Baru Dah Buat RM4Angka Dalam 1 - 2 Minggu.

Tekan Pada Gambar Untuk 'ZOOM'

Puan Faizura Dah Buat RM20K Dalam 2 Minggu!

Tekan Pada Gambar Untuk 'ZOOM'

Encik Zaidi Baru 2 Kali Promosi Dah Buat RM6K

Tekan Pada Gambar Untuk 'ZOOM'

Puan Rokiah Tak Sangka Baru Kali Pertama Promosi Produk Digital, Dah Buat RM3K

Tekan Pada Gambar Untuk 'ZOOM'

MEMANG DAHSYAT!

Result TERBARU... RM31K Dalam 2 Minggu!

Tekan Pada Gambar Untuk 'ZOOM'

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. CikguHafis di sini.

Saya percaya kalau anda follow perkembangan saya melalui email, facebook, wasap group dan lain-lain, anda tahu yang bisnes produk digital ni adalah salah satu bisnes online yang boleh bagi profit ALMOST 100%.

Tapi, walaupun dah tahu… masih ramai lagi yang tak berani nak START bisnes ni. Kebanyakkannya sebab takde idea atau rasa produk digital yang nak dibuat tak berapa power.

Oleh itu, saya nak bantu anda yang SERIUS nak try bisnes produk digital ni… dengan saya berikan HAK MENJUAL SEMULA 3 produk digital TERBARU saya, dalam niche Tik Tok Marketing & 1 produk digital PREMIUM BEST SELLER saya dalam niche Whatsapp Marketing.

Maksudnya… produk tu saya dah buatkan dan anda cuma jual semula je. Bukan itu jer… anda boleh buat profit 100% setiap kali anda buat jualan. Saya tak minta satu sen pun SELEPAS anda dah berjaya buat jualan dari bisnes produk digital yang saya hasilkan.

Bukan Selalu Saya Buka Peluang Macam Ni...

Kalau tanya saya, mana ada Internet Marketer kat Malaysia ni yang sanggup buat produk digital yang dia tengah sedap MAKAN SORANG-SORANG, lepas tu bagi orang lain jual dan tak ambik apa-apa komisyen pun lepas dah buat sales.

Normally daripada diorang ni bagi orang lain jual dan dapat profit 100%, baik diorang makan sorang-sorang betul tak. Lagi banyak!

Tapi, berbeza dengan saya… saya buat KERJA GILA ni kerana saya nampak ianya dapat membantu ramai yang nak start bisnes online merasa sales dari produk digital.

Potensi Income Bisnes Produk Digital Ni..

Kesemua produk digital yang anda bakal jual semula ni adalah produk INFORMASI berkaitan dengan Tik Tok Marketing & Whatsapp Marketing yang memang ramai orang tercari-cari. Sekarang ni, memang ramai betul nak tahu camne nak buat promosi kat Tik Tok & Whatsapp. Sekarang adalah masa yang SANGAT TEPAT untuk jual produk digital ni pada mereka.

Kesemua teknik dan strategi dalam produk digital ni dah TESTED & PROVEN boleh bantu customer anda mencapai OBJEKTIF promosi mereka di Tik Tok & Whatsapp. Produk-produk ni dah pun ada RESULT seperti kat bawah ni…

Followers Naik 3K. Jualan Cecah RM5K!

Tekan Pada Gambar Untuk 'ZOOM'

Dapat 100 Orang Baru Setiap Hari!

DAH BUAT RM5K

Tekan Pada Gambar Untuk 'ZOOM'

Dalam2 Hari Tambah 500 Followers
Buat RM2K Komisyen

Tekan Pada Gambar Untuk 'ZOOM'

Stok SOLD OUT Dalam 2 Minggu!
Buat Komisyen RM5K

Tekan Pada Gambar Untuk 'ZOOM'

Dan... Banyak Lagi Result & Testimonial Dari 3 + 1 Produk Digital Tik Tok & Whatsapp Marketing Ni!

Ini sebahagian sahaja dari RESULT yang banyak dari 3 + 1 produk digital ini. Disebabkan terlalu banyak result, maka ianya SANGAT MUDAH untuk dijual. Dan… disebabkan ianya juga dalam niche yang HOT iaitu Internet Marketing dan sub niche Tik Tok Marketing & Whatsapp Marketing yang memang orang nak tahu sangat-sangat sekarang ni… maka anda senang nak dapat prospek untuk anda close produk digital ini.

Setiap satu produk digital ni anda kena JUAL SEMULA pada customer anda pada harga RM100 setiap satu untuk produk digital dalam niche Tik Tok Marketing & RM250 untuk pakej kesemua produk dalam Pakej Wasap Marketing Power.

SO, CAMNE NAK RUN BISNES NI?

STEP 1 - DAPATKAN RESELL RIGHTS

Dapatkan Lesen Resell Rights – Kat bawah ni, bila anda scroll nanti… ada Hak Menjual Semula untuk 3 + 1 Produk Digital. Ini adalah kebenaran untuk anda menjual semula produk digital ni secara SAH dan saya tahu anda adalah RESELLER yang dah diberi izin untuk jual semula produk digital yang dah dihasilkan oleh saya.

STEP 2 - KOMPONEN RESELL RIGHTS

Dalam tempoh 24 – 48 jam lepas je anda register sebagai RESELLER dengan buat pilihan pada STEP #1 di atas. Anda akan menerima whatsapp yang mengandungi lesen kebenaran jual semula, ayat copywriting minisite dan link akses produk digital tersebut.

STEP 3 - PEMASANGAN MINISITE PROMOSI

Dalam Whatsapp yang sama, dalam STEP #2 di atas, anda juga akan menerima mesej yang akan meminta anda berikan details untuk pemasangan website / ministe promosi.

Untuk kali ni, pemasangan minisite promosi ni adalah 100% PERCUMA. Tiada caj tambahan dari pihak team saya.

WARNING! KOS TAMBAHAN: Anda kena ingat, anda kena sediakan nama domain .com dan bagi kami akses akaun hosting anda. Kedua-dua nama domain dan hosting ni BUKAN PERCUMA. Anda kena beli sendiri dan kami akan tunjukkan bagaimana nak register dan beli nama domain dan hosting ni.

Lepas tu, bagi kat kami info-info ni.

Pemasangan Minisite ni OPTIONAL. Kalau anda tahu nak pasang minisite sendiri… anda boleh pasang minisite promosi ni berdasarkan ayat copywriting minisite yang anda terima dalam STEP #2.

TEMPOH PEMASANGAN: Lepas kami dapat info yang diperlukan, kami akan mulakan pemasangan. Biasanya ia akan ambil masa dalam 2 -3 minggu selepas anda bagi details yang SAH.

STEP 4 - MULAKAN PROMOSI

Sebaik sahaja dapat Resell Rights ini, anda dah boleh mulakan bisnes produk digital anda serta-merta dan boleh hasilkan 100% profit sebaik sahaja anda promosi dan hasilkan jualan. Anda boleh promosikan produk ini di mana-mana dan gunakan apa cara sekalipun untuk buat jualan.

Bagi yang nak promosi menggunakan minisite promosi yang team saya pasangkan, tunggu selepas ianya siap (lepas raya nanti) dan anda boleh terus promosi.

Tapi… sebenarnya anda dah boleh start promosi dah tanpa menunggu minisite disiapkan.

STEP 5 - MENERIMA BAYARAN

Bila anda promosi, pastikan maklumat pembayaran yang customer perlu bayar untuk dapatkan produk digital ini adalah maklumat bank anda BUKAN akaun bank saya. Anda adalah pemilik Resell Rights ini dan ada kebenaran untuk jual semula dan buat untung 100% dari jualan anda.

STEP 6 - DELIVER PRODUK

Cek bayaran dah masuk ke belum. Kalau dah masuk, senang jer… hanya perlu berikan link akses produk digital kepada pembeli anda secara online. Terpulang pada anda, nak bagi dalam email, whatsapp, fb dan sebagainya. Produk digital tak perlu dihantar melalui pos.

SUPPORT SELEPAS ANDA BUAT JUALAN

Pembeli yang beli melalui anda akan menerima link untuk masuk ke FB Group yang mereka boleh tanya saya direct berkenaan strategi dalam kesemua produk digital ni dan belajar macam-macam strategi promosi di masa akan datang. Jadi anda tak perlu pening kepala dan risau sekiranya lepas jual anda nak kena support pembeli padahal anda ZERO tentang bisnes, teknik dan strategi ni. So serahkan jer pada saya… saya handle mereka untuk anda.

ENJOY!!!

Duit yang anda terima dari customer yang beli produk- produk digital ini dari anda, anda simpan 100% duit tersebut. Enjoy dan saya halalkan.

RESELL RIGHTS INI LIMITED

Kalau ikutkan, takde Internet Marketer di Malaysia ni yang sanggup dan selesa buat produk digital penat-penat lepas tu bagi orang lain jual dan orang tu yang dapat 100% profit dari usaha Internet Marketer tersebut.

Saya minta maaf banyak-banyak… saya tak boleh buka jualan Resell Rights ni kepada seramai mungkin sebab saya tak nak bersaing dengan pemilik resell rights yang lain (sendiri buat produk, lepas tu kena bersaing pulak nak jual produk sendiri… cari pasal).

Saya akan buka peluang RESELLER ni untuk kuota dan tempoh terhad sahaja. So cepat register sebagai RESELLER sekarang!

PENDAFTARAN AKAN DITUTUP 2 PETANG NI, AHAD 25 JUN 2023

REGISTER JADI RESELLER SEKARANG!

Berapa Potensi Anda Boleh Buat?

Untuk 3 Produk Digital Niche Tik Tok Marketing tersebut, anda kena JUAL SEMULA setiap satu produk ni dengan harga bermula RM100. Manakala untuk produk digital PREMIUM Pakej Wasap Marketing Power, anda kena jual semula dengan harga bermula dari RM250.

Kita buat kiraan potensi kat sini…

Katakan untuk produk digital Tik Tok Marketing, salah satu produk anda berjaya buat 2 jualan je sehari. Maka potensi income anda adalah RM200 sehari.

Sekiranya, dalam sebulan hanya 20 hari je anda KONSISTEN buat 2 jualan sehari, yang lain anda tak sempat promosi, ada urusan dan adakalanya ada hari yang promosi anda kurang dapat sambutan. Maka sebulan, 20 hari… anda berpotensi buat RM200 X 20 Hari: RM4,000 sebulan.

Anda boleh terus promosi produk digital ni. Katakan setahun, 10 bulan je (saya tolak 2 bulan lagi, sebab Malaysia BANYAK CUTI) RM4,000 X 10 BULAN… maka anda berpotensi untuk buat RM40,000 SETAHUN.

Masalahnya, bukan 1 je produk digital Tik Tok Marketing ni, ada 3… jadi RM40,000 X 3 PRODUK. Anda berpotensi untuk buat income RM120,000 SETAHUN!

Ni belum campur PRODUK DIGITAL PREMIUM Pakej Wasap Marketing Power ayng anda boleh jual semula pada harga RM250.

Katakan sehari anda berjaya buat 2 jualan juga, maka sehari anda berpotensi buat RM500. Maka dalam sebulan, kita cuma kira 20 hari je, RM500 X 20 HARI… anda berpotensi buat RM10,000 sebulan.

Setahun, kira 10 bulan je… 10 bulan X RM10,000… maka anda akan hasilkan RM100,000 dari jualan Produk Digital Premium.

Campur kesemua jualan Produk Digital Tik Tok Marketing + Whatsapp Marketing… RM120,000 + RM100,000

Anda berpotensi buat sehingga RM220,000 setahun dari bisnes ni.

Anda Berpotensi Buat Sehingga…

RM220,000

Setahun Dari Bisnes Ni!

UNTUK ANDA JADI RESELLER... SEKALI NI JE.

RM2,000 SAHAJA!

UNTUK MILIKI 3 + 1 BISNES PRODUK DIGITAL

HANYA UNTUK 10 ORANG SAHAJA. JANGAN BAGI ORANG LAIN REGISTER DULU!

REGISTER SEKARANG!

PAKEJ RESELLER – Projek Bisnes Untung Besar. Hak Cipta Dot Com Mastermind Sdn Bhd