JAP... TAK HABIS LAGI!

Nak Tak Saya Coach & Bimbing Anda

Selama 3 Bulan

Supaya Anda Boleh Hasilkan

Jualan Dari Kesemua Produk Digital RESELLER Ni?

Terpulang Pada Anda...

Ini Adalah Pilihan. Kalau Anda Nak RESELLER + Kelas Coaching + Support Direct Bagaimana Nak Promosi & Hasilkan Jualan Dari Produk Digital RESELLER Ni.

Kalau yang RM2,000 sebelum ni, TIADA SUPPORT untuk RESELLER. Saya hanya akan support pembeli anda sahaja di FB group yang disediakan.

Tetapi untuk pakej yang saya offer dalam page ni, saya akan buat Kelas Coaching (Offline & Online) + anda juga akan dapat support direct ke whatsapp saya.

Jadi jika anda nak tanya apa-apa soalan berkenaan dengan strategi bagaimana untuk promosi dan hasilkan lebih banyak jualan dari RESELLER ni, anda boleh terus wasap saya direct. Terus ke CikguHafis BUKAN admin saya yang jawab.

Melalui Kelas Coaching + Support ni anda akan ketahui pelbagai strategi promosi TERKINI yang berkesan untuk promosikan produk digital sebagai RESELLER saya.

Bukan Itu Sahaja...

Ada 2 BONUS POWER Yang Boleh Bantu Anda Hasilkan Jualan Lebih Mudah.

BONUS #1 - BOOSTER DATABASE CUSTOM AUDIENCE FBADS

Saya Bagi "UBAT KUAT" / Booster Untuk Anda Mudah Buat Jualan Macam Diorang Ni...

Selain dari 3 + 1 produk digital RESELLER yang anda boleh jual semula dan buat 100% UNTUNG + coaching dan support selama 3 bulan, saya bagi anda TOOLS MARKETING SECRET saya, iaitu LIST CUSTOM AUDIENCE FB.

Ni adalah list prospek yang anda boleh gunakan untuk buat iklan FBAds target terus kat mereka. 

Bila guna LIST ni, iklan anda hanya akan keluar pada PROSPEK yang ada TRACK RECORD beli produk digital saya dan prospek yang mempunyai minat yang TINGGI pada produk digital niche online marketing.

Jadi senang untuk anda buat jualan nanti.

BONUS #2 - VIDEO COACHING STRATEGI PROMOSI BISNES PRODUK DIGITAL.

Ini adalah screenshot dari akaun OnPay. Data ni memang menunjukkan REAL RESULT yang saya dapat ketika mula promosi produk digital berkaitan dengan Tik Tok pada Ogos dan September baru-baru ni je.

Jadi saya akan tunjukkan STRATEGI BEHIND THE SCENE bagaimana saya promosi produk digital dan berjaya buat jualan 144 UNIT dalam 2 minggu berbeza dan berjaya buat UNTUNG RM14,400.

Ilmu, Teknik dan Strategi yang bakal anda pelajari dalam Video Coaching ni BUKAN SAHAJA boleh anda apply untuk promosi produk digital Tik Tok Marketing ni tetapi boleh juga untuk anda apply dalam promosi produk digital yang lain.

So, Nak Jadi RESELLER + Dapatkan Coaching / Bimbingan Direct Selama 3 Bulan Dari Saya + 2 BONUS Power Ni?

Untuk anda jadi RESELLER dan dapatkan website promosi serta Coaching / Bimbingan Direct dari saya + 2 BONUS POWER yang boleh bantu anda buat lebih banyak jualan, anda boleh register dengan harga sebanyak…

RM3,000 SAHAJA!

Hanya Tambah RM1,000 Sahaja Untuk Upgrade Dan Dapatkan Kesemua Pakej Di Atas

JANGAN BAGI ORANG LAIN REGISTER DULU!

REGISTER SEKARANG!

Tak Mengapa CikguHafis, Saya Cuma Nak Jadi RESELLER 3 + 1 Produk Digital Ni (Lengkap Dengan Pemasangan Website). Saya Tak Perlukan Coaching + Support Direct Dari CikguHafis + 2 BONUS POWER Tersebut. Saya Boleh Buat Sendiri.

PAKEJ RESELLER – Projek Bisnes Ready Made.  Hak Cipta Dot Com Mastermind Sdn Bhd