Saya Tunjuk Depan Mata…

Step by step Teknik & Strategi

PALING LATEST

& BERKESAN

Bagaimana Dapatkan

RIBUAN Followers Yang Tepat

& SERIUS BUYER Nak Beli

Produk Anda Kat Tik Tok

& Buat RM5Angka Setiap Bulan!

Dah Ramai Yang Cuba Teknik & Strategi Ni, Berjaya Tambah Ramai Followers & Hasilkan Jualan Dengan Cepat.

Ni Result-result PALING LATEST!

Hari-Hari Ada Customer Baru Dari Tik Tok!

Uncle Firdaus Ahmad Tan - Bisnes Restoran

Tambah 500 Followers Dalam 2 Minggu! Buat Komisyen RM2k.

Muhamad Faiz - Bisnes Produk Digital & Affiliate

Stok LICIN Dalam 2 Minggu! Komisyen RM5k.

Puan Ayu - Ejen Produk Kecantikkan

Followers Naik Mendadak 3k! Hari-hari Ada Customer Baru. Jualan Dah Cecah RM5k!

Puan Zuraidah - Bisnes Kek

Dapat Ramai Followers. Tak Pernah TAYANG MUKA! Close 3 Client Dari Tik Tok. Buat Komisyen RM12K!

En Faiz - Ejen Hartanah

KINI GILIRAN ANDA!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Saya CikguHafis FULL TIME Online Marketer, Speaker dan Coach kepada ramai usahawan online di Malaysia.

Saya STRAIGHT TO THE POINT je… tak nak cerita panjang-panjang. SERIUS saya nak bagitahu kat anda, kalau anda belum mula promosi kat Tik Tok, anda betul-betul rugi dan sedang melepaskan PELUANG BESAR depan mata.

Kenapa Anda Kena Start Promosi Kat Tik Tok?

[1] LUBUK CUSTOMER BARU – sekarang ni ramai orang lepak kat Tik Tok berbanding platform media social yang lain. Anda boleh tengok sendiri sekeliling anda… boleh kata semua orang layan Tik Tok.

[2] TIK TOK BANTU DAPATKAN CUSTOMER – yang ni memang saya SUKA SANGAT! Bila anda post video content anda kat Tik Tok, Tik Tok akan bekerja carikan anda ramai orang untuk view video anda.

[3] SENANG DAPAT FOLLOWER – TERLALU RAMAI yang start guna Tik Tok untuk promosi mereka… TERKEJUT! Post je video, tak sampai 24 jam dah ada orang yang akan FOLLOW anda dan mereka yang follow ada ORANG SEBENAR bukan ROBOT.

[4] BANYAK KISAH KEJAYAN – anda sendiri dengar, dah terlalu ramai yang start berniaga kat Tik Tok ni dapat banyak jualan berbanding platform media social yang lain. Ada bisnes yang dah nak tutup, start promosi guna Tik Tok… kembali bernafas.

[5] TAK BANYAK POLISI – kalau anda biasa kat FB, buat tu tak boleh, buat ni tak boleh… buat FBAds kena RESTRICT. Promosi bisnes kita sangkut-sangkut. Kat Tik Tok… anda boleh promosi tanpa risau polisi-polisi tu.

[6] RESULT CEPAT – ada ramai yang start buat content kat Tik Tok ni, dalam beberapa hari je FOLLOWERS dah ratus-ratus. Ada yang 4 bulan je dah dapat lebih 20,000 FOLLOWERS!

Dan banyak lagi kelebihannya…

Saya Nak Tunjuk Depan Mata Anda Bagaimana Anda Boleh Naik Cepat Guna Tik Tok!

Disebabkan banyak KELEBIHAN ni dan ramai student saya yang FOLLOW dan BERJAYA, saya nak tunjuk STEP BY STEP depan mata anda bagaimana nak gunakan Tik Tok untuk promosi bisnes anda di dalam…

Dalam video coaching ni, saya akan tunjukkan…

[1] ZERO KOS MARKETING TIK TOK – bagaimana nak buat Zero Kos Marketing di Tik Tok untuk dapatkan ramai followers setiap hari. Bila followers ramai, customer pun ramai!

[2] STRATEGI VIDEO CONTENT – saya nak tunjuk bagaimana nak buat video content kat Tik Tok yang dapat menarik ramai views dan tambah ramai followers yang TEPAT!

[3] ELEMEN DALAM VIDEO – anda akan ketahui elemen-elemen yang perlu anda masukkan dalam video, supaya dapat banyak view dan tambah bilangan followers yang tepat.

[4] Anda akan ketahui strategi KUANTITI & DURASI VIDEO yang buatkan followers anda bertambah setiap hari.

[5] TEKNIK BOOSTER FOLLOWERS – ada teknik SECRET, tak ramai orang buat. Bagaimana anda boleh dapat lebih 1,000 followers yang tepat dalam masa beberapa hari je.

[6] STRATEGI BUAT JUALAN – saya akan tunjuk strategi bagaimana untuk anda buat jualan berkali-kali dari followers yang anda dapat dari Tik Tok! Ada yang follow strategi ni… buat jualan tak sampai 10 minit.

Dan macam-macam lagi yang akan saya SHARE tentang strategi dan teknik TERKINI Tik Tok Marketing.

Macamana Nak Dapatkan Video Coaching Ni?

Memang ramai betul yang dah follow dan start nampak SOMETHING dalam promosi bisnes mereka. Ada yang bisnes restoran dah mula ramai customer, bisnes kelas renang sampai tak cukup kolam, bisnes produk kecantikan sampai tak cukup stok, bisnes affiliate naik dengan cepat dan mereka semua berjaya hasilkan income RM4-6Angka dalam bisnes mereka.

Untuk anda ketahui dan follow strategi yang sama, apply dalam bisnes anda sehingga buat jualan yang banyak, anda cuma dapatkan ilmu ni pada harga cuma…

RM100 SAHAJA!

RM100 NI ADALAH HARGA PROMOSI DAN TAKKAN KEKAL LAMA. IANYA AKAN DINAIKKAN BILA-BILA MASA SAHAJA TANPA SEBARANG NOTIS AWAL.

DAPATKAN SEKARANG!