LAST CHANCE! REGISTER SEBELUM 11:59 MALAM NI, RABU 13 OKTOBER 2021

Nak Saya Bimbing Anda...

Mulakan Bisnes Produk Digital

Menggunakan Platform, Teknik

& Strategi TERKINI & BERKESAN

Buat RM4 – 7Angka.

Jom Saya Explain Dalam Video Ni Macamana Saya Akan Coach Anda...

Saya dah guide ramai student coaching saya BERJAYA buat jualan dari bisnes produk digital yang mereka buat. Bukan setakat buat jualan sahaja bahkan hidup mereka dan keluarga mereka juga turut berubah.

 

Kini Giliran Anda!

Saya nak bantu dan bimbing lebih ramai lagi usahawan online seperti anda untuk buat jualan dari bisnes produk digital ni.

Oleh itu, saya akan bantu dan bimbing anda seperti student coaching saya yang lepas melalui…

ONLINE GROUP COACHING

Bagaimana Coaching Ni Di Jalankan?

Coaching ni BUKAN KELAS SEHARI… ianya coaching secara online berterusan selama 3 bulan! Saya akan coach anda melalui…

Saya akan bimbing, coach anda melalui modul dan komponen berikut…

1. BRAINSTORM IDEA BISNES PRODUK DIGITAL

 • Kita akan discuss secara ONE TO ONE idea produk digital anda supaya anda boleh hasilkan produk digital yang ada demand dan senang dapat jualan.

2. TEKNIK & STRATEGI COLLECT & BINA DATABASE PROSPEK

 • Saya akan tunjukkan dan bimbing anda platform, teknik dan strategi TERKINI untuk dapatkan bakal customer / prospek masuk dalam Whatsapp Group, Telegram, Facebook Group untuk anda bina database prospek.

3. FACEBOOK ADVERTISING – FBADS

 • Ramai orang tak tahu macamana nak buat FBAds dengan cara yang betul. Oleh itu, saya akan tunjukkan bagaimana nak buat FBAds untuk dapatkan prospek atau bakal customer yang TARGETED dalam bisnes anda.
 • Strategi yang saya SHARE pada anda nanti akan buatkan anda cuma invest untuk buat FBAds sekali je untuk dapatkan prospek, tetapi anda boleh buat sales berkali-kali dari prospek yang anda dapat tu.

4. TELEGRAM MARKETING

 • Saya akan tunjukkan teknik dan strategi bagaimana saya dapatkan ramai prospek masuk ke Telegram dan buat jualan produk digital melalui platform ini.
 • Inilah teknik & strategi yang Puan Nora Azmin follow dalam promosi dia sehingga dia berjaya buat RM423k dalam 4 hari sahaja.

5. WHATSAPP GROUP MARKETING

 • Setakat ini, inilah PLATFORM promosi PALING BERKESAN sekarang! Jadi saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh dapatkan ramai bakal customer untuk join wasap group anda dengan cara yang betul dan berkesan.
 • Anda juga akan ketahui teknik dan strategi bagaimana anda boleh hasilkan jualan dari produk digital melalui wasap group anda sendiri.

6. CONTENT MARKETING

 • Bukan senang nak menjual secara online kalau anda GAGAL menarik perhatian bakal customer anda. Kebanyakkan sudent coaching saya gunakan CONTENT MARKETING untuk buat jualan dengan mudah.
 • Saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana nak buat CONTENT MARKETING yang menarik perhatian bakal customer anda untuk baca post anda dan sekaligus mereka tak perasan pun anda sedang menjual produk kepada mereka. Menjual dengan CARA HALUS.

7. VIRAL REKEMEN MARKETING

 • Nak tak prospek anda tolong carikan bakal customer untuk anda secara PERCUMA? Benda ni kita boleh minta tolong prospek kita sendiri rekemen bisnes kita pada kawan-kawan mereka.
 • Saya akan bimbing anda STRATEGI VIRAL REKEMEN MARKETING ni di mana prospek anda akan promosikan bisnes anda kepada kawan-kawan mereka… dan kawan-kawan mereka pula promosikan pada kawan-kawan yang lain… bakal customer anda bertambah secara VIRAL!

8. ZERO KOS MARKETING

 • Kebanyakkan aktiviti promosi yang saya guide student coaching saya sebelum ini untuk buat jualan adalah menggunakan ZERO COST MARKETING.
 • So dalam coaching ni nanti, anda akan gunakan banyak teknik dan strategi ZERO KOS untuk buat jualan berkali-kali untuk produk digital anda.

10. TEKNIK X

 • Saya akan tunjukkan cara SHORTCUT buat jualan dari prospek yang baru kenal anda tak sampai 24 jam.
 • Dengan TEKNIK X ini, ada sesuatu yang anda buat… buatkan anda dapat yakinkan prospek yang baru kenal anda untuk beli produk digital yang anda jual kepada mereka dengan mudah. Inilah teknik yang saya tunjukkan pada Hafiz Azman, kali pertama dia gunakan teknik ni… dalam 24jam dah berjaya buat jualan RM10k dan bila buat kali kedua, dia berjaya buat almost RM50k dalam 4 jam sahaja.

11. MUTLIPLE STREAMS OF INCOME – FUNNEL

 • Apa yang anda ketahui dari coaching IMDPM Bisnes Produk Digital ni bukan setakat untuk jual satu produk sahaja.
 • Saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh jual lebih banyak produk digital dan juga produk-produk fizikal dan servis berkaitan dari produk digital yang anda buat tersebut.

Dan macam-macam lagi yang bakal anda ketahui sepanjang coaching ni nanti!

Wow! Macamana Nak Join Online Group Coaching IMDPM Bisnes Produk Digital Ni?

Kalau ikutkan nilai sebenar untuk anda belajar, ketahui teknik dan strategi promosi online ni melalui kelas-kelas dan coaching yang ada kat luar sana, anda akan bayar sekurang-kurangnya RM10,000 untuk belajar semua ilmu ini.

Kat sini bayar RM200, masuk kelas sana bayar RM300, beli video ni RM100… join kelas online RM500… sedar tak sedar, setahun total nilai yang anda keluarkan untuk belajar sahaja dah pun RM10,000.

Tetapi… apa result yang anda dapat? Ke anda just nak belajar jer?

Dalam Online Group Coaching IMDPM ni, saya FOKUS kepada result! Dalam coaching ni saya nak bimbing berdasarkan bisnes produk digital yang anda buat! Jadi saya akan tunjukkan, bimbing hanya teknik dan strategi yang BERKESAN untuk bisnes anda…. hanya tahu benda yang penting dan buat benda yang BERKESAN sahaja untuk anda buat jualan melalui bisnes produk digital ni!

Kalau ikutkan HARGA SEBENAR sebelum ini yang pernah saya buka untuk saya coaching ini adalah antara RM3k – RM5k.

Tetapi SPECIAL kali ini, tanpa mengurangkan apa-apa ilmu yang bakal saya SHARE pada anda… saya nak LEBIH RAMAI orang boleh sertai coaching ini dan LEBIH RAMAI boleh mulakan bisnes produk digital serta LAGI RAMAI boleh dapat result dari bisnes ni melalui bimbingan dan coaching saya…

Oleh itu, saya tak nak kos untuk join coaching ni menjadi batu penghalang untuk anda mulakan bisnes produk digital dengan bimbingan saya, maka anda boleh daftar dan mulakan coaching bisnes produk digital ini pada harga…

RM600 SAHAJA!

LAST CHANCE SEHINGGA 11:59 MALAM NI RABU 13 OKTOBER 2021

DAFTAR SEKARANG!