SPECIAL DISKAUN

Sempena Hari Malaysia 2023

3 Strategi PROVEN Tik Tok Marketing TERBARU

RESULT PROVEN

+

2 Teknik & Strategi Buat JUALAN SEKALI BANYAK Dalam Masa Yang Singkat.

Saya Nak Bagi BIG DISKAUN Untuk Anda...

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. CikguHafis di sini…

Saya tak nak buang masa anda, saya nak STRAIGHT to the point je…

Ok, sempena dengan Hari Malaysia 2023, saya nak bagi SPECIAL DISKAUN untuk 3 VIDEO COURSE panduan tentang teknik dan strategi Tik Tok Marketing TERBARU + 2 Teknik & Strategi Buat Jualan Sekali Banyak dalam masa yang singkat.

Ni semua VIDEO COURSE tu… 

PRODUK #1 - Tik Tok Ads - Naikkan Followers Targeted

Dalam video course ni, anda akan ketahui…

[+] Step by step bagaimana nak buat Tik Tok Ads FOKUS untuk tambah bilangan followers untuk bisnes anda. Kalau follow teknik ni boleh naikkan 100 – 200 bilangan followers sehari.

[+] Camne nak masukkan details dalam Tik Tok Ads supaya anda dapat followers yang TEPAT / TAREGETED untuk keperluan bisnes anda. Bila dapat followers yang tepat, lebih mudah anda nak buat jualan.

[+] Cara bagaimana saya post video content untuk dapatkan ramai followers yang berminat dengan produk yang saya promosi kan. Bukan followers support-support.

[+] Setting iklan dalam Tik Tok Ads untuk dapatkan followers. Kalau salah setting yang ni, buruk akibatnya… followers langsung tak bertambah. So saya tunjuk step by step camne nak buat step ni.

Dan macam-macam lagi yang akan saya SHARE dalam video ni.

PRODUK #2 - Video Coaching Tik Tok Wasap

Bila guna teknik ni…

[+] Anda boleh himpunkan RAMAI bakal customer anda masuk wasap group dan FOLLOW UP jualan melalui wasap group.

[+] Bagi yang guna Tik Tok Shop, sekarang ni banyak polisi ketat nak berniaga di Tik Tok! Dengan teknik ni, anda tak payah bergantung kat Tik Tok Shop, anda boleh UMPAN bakal customer anda masuk wasap group dan gunakan platform lain untuk buat jualan tanpa sekatan oleh Tik Tok!

[+] Business Owner, Founder, Stokis, Ejen … anda boleh cari ramai bakal customer yang tepat guna Tik Tok dengan cepat lepas tu follow up berkali-kali untuk hasilkan jualan untuk bisnes anda.

[+] Promosi anda boleh sampai pada customer dengan PANTAS! Nak promote something, boleh post kat wasap dan bakal customer anda terus dapat notification! Tak de harapkan Tik Tok semata-mata.

[+] Guna teknik dan strategi ni untuk buat jualan produk dari harga murah sampai ke harga PREMIUM.

[+] Bakal customer senang nak cari anda kalau nak beli produk. Wasap anda dihujung jari mereka. Jadi takde lah TERLEPAS customer dan jualan pada orang lain lepas ni.

PRODUK #3 - Video Coaching Strategi TERKINI Tik Tok Marketing

Dalam video coaching ni, saya akan tunjukkan…

[1] ZERO KOS MARKETING TIK TOK – bagaimana nak buat Zero Kos Marketing di Tik Tok untuk dapatkan ramai followers setiap hari. Bila followers ramai, customer pun ramai!

[2] STRATEGI VIDEO CONTENT – saya nak tunjuk bagaimana nak buat video content kat Tik Tok yang dapat menarik ramai views dan tambah ramai followers yang TEPAT!

[3] ELEMEN DALAM VIDEO – anda akan ketahui elemen-elemen yang perlu anda masukkan dalam video, supaya dapat banyak view dan tambah bilangan followers yang tepat.

[4] Anda akan ketahui strategi KUANTITI & DURASI VIDEO yang buatkan followers anda bertambah setiap hari.

[5] TEKNIK BOOSTER FOLLOWERS – ada teknik SECRET, tak ramai orang buat. Bagaimana anda boleh dapat lebih 1,000 followers yang tepat dalam masa beberapa hari je.

[6] STRATEGI BUAT JUALAN – saya akan tunjuk strategi bagaimana untuk anda buat jualan berkali-kali dari followers yang anda dapat dari Tik Tok! Ada yang follow strategi ni… buat jualan tak sampai 10 minit.

Dan macam-macam lagi yang akan saya SHARE tentang strategi dan teknik TERKINI Tik Tok Marketing.

Ok, Saya Bagi SPECIAL DISKAUN Untuk Ketiga-tiga Produk Digital Ni!

JAP! JAP! JAP!

Ni Ada 2 Lagi... Ilmu, Teknik & Strategi EXTRA Kalau Anda Nak Pada Harga Diskaun!

PECAH REKOD TERBARU!

3 Hari Je Tarik Prospek Masuk Wasap Group Guna Organic / FREE Traffic LANGSUNG TAK GUNA FBADS!

Close Sales…SEKALI BANYAK

RM100K Dalam 1 Jam

MasyaAllah, Tahniah Hafiz Azman!

Yes! Yes! Yes! Alhamdulillah… ni RESULT TERBARU dari student coaching ULTIMATUM saya, Hafiz Azman yang gunakan STRATEGI LAUNCHING melalui Whatsapp Group.

Dia cuma ambik masa 3 hari je untuk PENUHKAN 1 wasap group dengan 250 orang members TANPA GUNA FBADS… hanya ORGANIC + FREE TRAFFIC je!

Lepas tu… bila buka jualan dalam masa 1 jam berjaya PECAH REKOD dan buat jualan RM100k! MEMANG POWER!

Dia BOCOR RAHSIA Strategi Yang Dia Buat…

Disebabkan Hafiz Azman adalah salah sorang student coaching ULTIMATUM saya… saya dapat KOREK RAHSIA apa yang dia buat sampai boleh dapat jualan sehingga RM100k dalam masa 1 jam!

Saya RAKAM video INTERVIEW saya dengan Hafiz Azman dan dalam video tu dia BOCORKAN RAHSIA BESAR ni…

Dan… BANYAK LAGI STRATEGI SECRET yang dia bocorkan dalam video interview ni yang anda boleh apply dalam promosi bisnes anda untuk buat jualan SEKALI BANYAK menggunakan Wasap Group dalam masa yang SINGKAT!

Satu Lagi... Nak Tahu Apa Strategi Puan Nora Azmin Buat JUALAN SEKALI BANYAK RM423K Dalam 4 Hari Guna Telegram?

Dalam video case study ini, anda tengok sendiri…

Macamana Nak Dapatkan Semua Video Case Study & Video Course Ni?

Anda boleh dapatkan dua video Case Study EXTRA ni bersama dengan 3 Video Tik Tok Marketing saya pada harga DISKAUN cuma…

HARGA SPECIAL BIG DISKAUN...

SEHINGGA 10 MALAM NI, 16 SEPT 2023

RM100 SAHAJA!

DAPATKAN SEKARANG!