HARAP MAAF. JUALAN DAH DITUTUP.

REBUT PELUANG NI CEPAT!

Resell Rights Merdeka – 3 Resell Rights Mudah Buat Jualan

Mulakan Bisnes Produk Digital Niche Internet Marketing… Guna 3 Produk BEST SELLER & PROVEN RESULT Saya.

Tak Perlu Cipta Produk Digital Sendiri, Jual Semula Produk Digital Saya dan Anda Simpan 100% Profit.

Dah Ramai NEWBIE Start Buat RM4-5Angka Promosi Produk Digital Premium Ni!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. CikguHafis di sini.

Saya percaya kalau anda follow perkembangan saya melalui email, facebook dan lain-lain, anda tahu yang bisnes produk digital ni adalah salah satu bisnes online yang boleh bagi profit ALMOST 100%.

Tapi, walaupun dah tahu… masih ramai lagi yang tak berani nak START bisnes ni. Kebanyakkannya sebab takde idea atau rasa produk digital yang nak dibuat tak berapa power.

Oleh itu, saya nak bantu anda yang SERIUS nak try bisnes produk digital ni… dengan saya berikan HAK MENJUAL SEMULA produk digital PREMIUM saya.

Maksudnya… produk saya dah buatkan dan anda cuma jual semula je. Bukan itu jer… saya bagi anda profit 100% setiap kali anda buat jualan. Tak minta satu sen pun lepas anda dah dapat sales tu.

Saya Buka Peluang Ni Sempena Merdeka Je.

Ini adalah FIRST & LAST saya buka peluang RESELL RIGHTS untuk dapatkan hak menjual semula secara SAH 3 produk digital saya iaitu pakej Wasap Marketing Power, Video Case Study RM100k Dalam Sejam Guna Wasap Group & Rahsia Bisnes Ebook.

Kalau tanya saya, mana ada Internet Marketer kat Malaysia ni yang sanggup buat produk digital yang PACK giler, lepas tu bagi orang lain jual dan tak ambik apa-apa komisyen pun lepas dah buat sales.

Normally daripada diorang ni bagi orang lain jual dan dapat profit 100%,  baik diorang makan sorang-sorang betul tak. Lagi banyak!

Tapi, berbeza dengan saya… saya buat KERJA GILA ni kerana saya nampak ianya dapat membantu ramai yang nak start bisnes online merasa sales dari produk digital.

POTENSI INCOME BISNES PRODUK DIGITAL NI…

Ketiga-tiga produk digital yang anda bakal jual semula ni adalah gabungan 2 produk digital PREMIUM dan 1 produk digital biasa.

Produk Digital ini masing-masing membantu customer anda untuk ketahui teknik dan startegi bagaimana nak mulakan bisnes produk digital ebook, bagaimana nak dapatkan jualan melalui wasap dan real case study perkongsian teknik sebenar dari student coaching ULTIMATUM saya yang berjaya hasilkan RM100k melalui wasap group.

Ni semua result mereka yang apply ilmu, teknik dan strategi dalam produk digital ni. Jadi memang produk digital ni SANGAT BERKESAN dan boleh bantu customer anda nanti…

Ramai Giler Prospek Masuk Wasap!

Video REAL RESULT... Hari-hari Dapat Prospek FRESH Masuk Wasap

Ini sebahagian sahaja dari RESULT yang banyak dari 3 produk digital ini. Disebabkan terlalu banyak result, maka ianya SANGAT MUDAH untuk dijual.

Dan… disebabkan ianya juga dalam niche yang HOT iaitu Internet Marketing, maka anda senang nak dapat prospek untuk anda close produk digital ini.

Lagi DAHSYAT…

RESELL RIGHTS MERDEKA ni ada 3 produk digital. 2 produk digital PREMIUM yang anda boleh jual bermula dengan harga RM250 dan 1 produk digital yang boleh anda jual semula dengan harga bermula dari RM100.

Oleh itu ANDA sebagai pemilik Resell Rights ini mempunyai 3 produk digital yang anda boleh offer sebagai produk anda dan buat DUIT BESAR dari bisnes ni.

Meh saya kirakan POTENSI INCOME anda…

Katakan, dalam sebulan anda berjaya jual 10 produk digital PREMIUM – Wasap Marketing Power berharga RM250, 10 produk digital PREMIUM – Rahsia Bisnes Ebook berharga RM250 dan 10 Produk Digital Video Case Study berharga RM100. Maka anda dah buat jualan sebanyak RM2500 + RM2,500 + RM1,000… RM6,000 SEBULAN!

Kalau anda kekalkan momentum, setahun RM6,000 X 12 bulan: RM72,000 SETAHUN! Wowww… siapa nak bagi? Betul tak?

CAMNE NAK RUN BISNES NI?

STEP 1 - DAPATKAN RESELL RIGHTS

Dapatkan Lesen Resell Rights – Hak Menjual Semula 3 Produk Digital. Ini adalah kebenaran untuk anda menjual semula produk digital ini dan saya tahu anda adalah pemilik resell rights.

STEP 2 - KOMPONEN RESELL RIGHTS

Dalam Resell Rights ini mengandungi lesen, copywriting minisite jualan dan juga link akses produk yang anda perlu berikan pada pembeli anda bila mereka beli produk digital ni dari anda.

STEP 3 - MULAKAN PROMOSI

Sebaik sahaja dapat Resell Rights ini, anda dah boleh mulakan bisnes produk digital anda serta-merta dan boleh hasilkan 100% profit sebaik sahaja anda promosi dan hasilkan jualan. Anda boleh promosikan produk ini di mana-mana dan gunakan apa cara sekalipun untuk buat jualan.

STEP 4 - MENERIMA BAYARAN

Bila anda promosi, pastikan maklumat pembayaran yang customer perlu bayar untuk dapatkan produk digital ini adalah maklumat bank anda BUKAN akaun bank saya. Anda adalah pemilik Resell Rights ini dan ada kebenaran untuk jual semula dan buat untung 100% dari jualan anda.

STEP 5 - DELIVER PRODUK

Cek bayaran dah masuk ke belum. Kalau dah masuk, senang jer… hanya perlu berikan link akses produk digital kepada pembeli anda secara online. Terpulang pada anda, nak bagi dalam email, whatsapp, fb dan sebagainya. Produk digital tak perlu dihantar melalui pos.

SUPPORT SELEPAS ANDA BUAT JUALAN

Pembeli yang beli melalui anda akan menerima link untuk masuk ke FB Group yang mereka boleh tanya saya direct berkenaan strategi dalam kesemua produk digital ni dan belajar macam-macam strategi promosi di masa akan datang. Jadi anda tak perlu pening kepala dan risau sekiranya lepas jual anda nak kena support pembeli padahal anda ZERO tentang bisnes teknik dan strategi ni. So serahkan jer pada saya… saya handle mereka untuk anda.

ENJOY!!!

Duit yang anda terima dari customer yang beli produk- produk digital  ini dari anda, anda simpan 100% duit tersebut. Enjoy dan saya halalkan.

RESELL RIGHTS INI LIMITED

Macam saya bagitahu awal tadi, takde Internet Marketer di Malaysia yang selesa buat produk digital penat-penat lepas tu bagi orang lain jual dan orang tu yang dapat 100% profit dari usaha Internet Marketer tersebut.

Saya minta maaf banyak-banyak… saya tak boleh buka jualan Resell Rights ni kepada seramai mungkin sebab saya tak nak bersaing dengan pemilik resell rights yang lain (sendiri buat produk, lepas tu kena bersaing pulak nak jual produk sendiri… cari pasal).

Kalau ikutkan harga sebenar, ketiga-tiga RESELL RIGHT ni adalah RM1,300. Tetapi sempena Hari Kebangsaan ini… saya buka peluang unutk anda dapatkan ketiga-tiga produk digital ni sebelum 11:59 malam ni, 30 Ogos 2022… 

HARGA ASAL: RM1,300

MAAF. JUALAN DITUTUP.

Days
Hours
Minutes
Seconds

OFFER NI AKAN DITUTUP. TAKKAN DIBUKA LAGI DAH SELEPAS 11:59 MALAM, 30 OGOS 2022

JAP... TAK HABIS LAGI!

ADA BONUS SPECIAL

KALAU IKUTKAN BONUS 5 ORANG TERAWAL DAH HABIS. TAPI SAYA BAGI EXTRA LAGI 5. CEPAT DAPATKAN SEKARANG!

Saya Bagi "UBAT KUAT" / Booster Untuk Anda Mudah Buat Jualan Macam Diorang Ni...

Selain dari 3 produk digital saya yang anda boleh jual semula dan buat 100% keuntungan, saya bagi anda TOOLS MARKETING SECRET saya, iaitu LIST CUSTOM AUDIENCE FB.

Ni adalah list prospek yang anda boleh gunakan untuk buat iklan FBAds target terus kat mereka. 

Bila guna LIST ni, iklan anda hanya akan keluar pada PROSPEK yang ada TRACK RECORD beli produk digital saya dan prospek yang mempunyai minat yang TINGGI pada produk digital niche online marketing.

Jadi senang untuk anda buat jualan nanti.

JANGAN BAGI ORANG LAIN GRAB DULU!

DAPATKAN SEKARANG!

HARGA ASAL: RM1,300

MAAF. JUALAN DITUTUP.

Days
Hours
Minutes
Seconds

OFFER NI AKAN DITUTUP. TAKKAN DIBUKA LAGI DAH SELEPAS 11:59 MALAM, 30 OGOS 2022

Resell Rights Premium – Pakej Wasap Marketing Power. Dot Com Mastermind Sdn Bhd