Nak Buat Komisyen

RM4Angka PANTAS

Dengan Promosi Produk

Digital Orang Lain?

BACA BETUL-BETUL SAMPAI HABIS...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, CikguHafis di sini…

Saya tak nak buang masa anda. Saya STRAIGHT TO THE POINT je…

Camni…

Saya ada beberapa produk digital yang anda boleh promosikan dan jika anda berjaya hasilkan jualan, saya akan bayar komisyen anda dalam 24 jam selepas ianya disahkan.

Berapa Komisyen & Bila Komisyen Akan Di Bayar?

Saya ada beberapa produk digital yang anda boleh promosikan nanti. Komisyen yang akan anda dapat antara RM50 – RM500 untuk setiap satu produk.  

Komisyen akan dibayar dalam tempoh 24 jam selepas komisyen anda disahkan. Tak perlu tunggu lama. Memang PANTAS!

Macamana Nak Promosi & Buat Komisyen?

Ok, anda tak perlu bimbang. Lepas je anda daftar sebagai ejen promosi (pendaftaran PERCUMA), anda akan diberikan link affiliate lengkap dengan website promosi yang anda boleh gunakan untuk promosi produk digital ni.

Selain dari website promosi, anda juga akan terima screenshot result, video result, testimonial, poster dan bahan promosi lain untuk membantu anda mudah buat komisyen.

Bukan itu sahaja… saya betul-betul nak ramai ejen boleh buat komisyen dari produk digital ni, maka TRAINING dari saya juga disediakan.

Website promosi ada, ayat copywriting ada, training nak dapatkan ramai prospek yang ramai pun ada.

Tinggal anda nak promosi, REKEMEN ramai prospek dan team jualan saya akan bantu anda buatkan jualan dan komisyen untuk anda. 

Macamana Nak Join?

Kat bawah ni ada button yang akan bawa anda ke Wasap Group untuk projek ni. Anda boleh join wasap group tersebut dan dari masa ke semasa ADMIN saya akan post details pasal projek ni. 

Dalam tu nanti, dia akan bagi link untuk daftar, bahan promosi dan ayat copywriting untuk anda copy paste dan buat promosi dengan mudah.

Jadi jangan buang masa lagi, klik kat button hijau di bawah untuk terus join wasap group PROJEK KOMISYEN PANTAS sekarang dan dapatkan maklumat lanjut tentang program ni dalam wasap group tersebut.