Assalamualaikum dan salam sejahtera, CikguHafis di sini

Ini adalah JEMPUTAN RASMI dari saya untuk anda sertai program ejen Pay Per Lead yang bakal bermula pada Khamis 28 Jan 2021.

Apa itu Pay Per Lead?

Secara ringkasnya, anda menjadi ejen dan komisyen anda dibayar berdasarkan berapa ramai orang prospek yang anda kenalkan kepada saya.

Hanya kenalkan prospek anda kepada saya (melalui sistem atau website yang disediakan)… jika mereka jadi prospek saya, maka anda dapat komisyen. TAK JUAL BARANG PUN! Bagi barang FREE lagi ada.

So sangat senang untuk anda dapat komisyen dengan jadi ejen under saya.

Bila Program ni BERMULA?

Program ejen Pay Per Lead ini akan bermula pada 12 tengahari, Khamis 28 Jan 2021.

Bermula dari waktu tu, anda akan menerima link untuk anda daftar sebagai ejen dan link untuk promosi website untuk dapatkan komisyen ejen.

Bila Program ni TAMAT?

Program ejen Pay Per Lead ni akan TAMAT sekiranya keseluruhan bilangan LEAD/ orang prospek mencapai 2000 orang ATAU pada 11:59 malam, Isnin 1 Feb 2021, mana-mana yang sampai dahulu.

UPDATE: Kini dilanjutkan sehingga 11:59 malam, Isnin 8 Feb 2021.

Berapa Komisyen Yang Akan Anda Dapat?

Anda akan terima komisyen sebanyak RM3 untuk setiap prospek yang SAH mendaftar melalui website yang disediakan nanti.

Katakan, anda dapat 20 orang prospek yang SAH (dah masuk dalam sistem), maka komisyen yang akan anda terima adalah 20 ORANG X RM3: RM60. Anda dapat RM60.

Kalau anda bersungguh-sungguh promosi, katakan anda buat selama 5 hari, maka RM60 X 5 HARI: maka komisyen yang bakal anda terima adalah sebanyak RM300!

Bila Komisyen Akan Di Bayar?

Komisyen akan dibayar antara 8 Mac 2021 – 10 Mac 2021.

Ada Minimum Pembayaran Komisyen?

Ya ada! Komisyen akan dibayar pada mereka yang mencapai 10 leads (10 orang prospek SAH) dan ke atas. Komisyen takkan dibayar pada yang dapat kurang dari 10 leads (10 orang prospek SAH), maksudanya 9 orang dan ke bawah, tak dapat bayaran komisyen.

Apa Yang Bakal Anda Promosi?

Anda bakal promosikan satu ECOURSE percuma yang boleh membantu prospek yang anda kenalkan pada saya untuk mereka ketahui teknik dan strategi dapatkan 2000 – 3000 orang potential customer secara online dan strategi bagaimana mereka boleh buat sales dengan mudah.

Nak Join Jadi Ejen Pay Per Lead?

Ok, program ejen Pay Per Lead (PPL) ini adalah PERCUMA. Anda tak perlu nak register untuk jadi ejen.

Seperti yang saya nyatakan di awal website ni tadi, program ini akan dibuka pada 12 tengahari, Khamis 28 Januari 2021. Anda boleh dapatkan link untuk register ejen dan link promosi melalui whatsapp group KHAS yang anda boleh join dengan KLIK BUTTON DI BAWAH NI.

Dari masa ke semasa, ayat promosi dan tools promosi bagi membantu anda untuk hasilkan komisyen turut disediakan dalam whatsapp group ini.

HARAP MAAF PROGRAM PAY PER LEAD KINI DAH DITUTUP.