Peluang macam ni memang RARE! Saya tak buka peluang ni selalu. 

So, saya minta anda baca betul-betul apa yang saya nak sampaikan dalam PROPOSAL saya ni supaya anda CLEAR dengan keputusan anda.

Assalamualaikum dan Salam sejahtera, CikguHafis di sini…

Selama 14 tahun saya berniaga online, saya TAK PERNAH bagi ORANG LUAR especially followers saya untuk INVEST / LABUR ke bisnes online saya. Biasanya saya hanya buka peluang ni pada ORANG TERDEKAT yang kenal saya secara personal sahaja.

Duit yang mereka laburkan tersebut akan saya gunakan untuk projek-projek bisnes online PRODUK DIGITAL di bawah syarikat saya.

Lepas duit tersebut digunakan untuk FUND projek–projek PRODUK DIGITAL ni, mereka akan mula dapat hasil dari pelaburan yang mereka buat.  

So, saya tak nak cerita panjang… saya nak STARIGHT TO THE POINT je…

Peluang Pelaburan Projek Bisnes Produk Digital

Ok, saya nak buka peluang PELABURAN ni pada 3 orang sahaja. Ya saya cuma perlukan 3 INVESTOR je. Ini bukan GIMIK… lepas tu saya tambah kuota atau lepas tu saya akan lanjut sehingga 11:59 malam. Ini memang REAL hanya untuk 3 orang sahaja.

Sebab dengan 3 orang ni dah cukup untuk FUND projek ni. Kalau lebih dari tu, saya nak buat apa dengan duit tu? Sebab ni duit anda… duit orang lain, BUKAN duit saya.

Saya cuma nak guna untuk FUND projek produk digital saya… bila dah cukup, saya tak perlukan lebih. Dan dengan duit investor ni, akan saya guna untuk PROJEK BISNES PRODUK DIGITAL saya… lepas tu, dah dapat hasil… saya akan bagi UNTUNG pada 3 orang investor ni.

3 ORANG INVESTOR ni tak payah buat apa-apa, just fund projek saya je… saya yang buat semua tu, dan hasil je saya bagi kat anda.

Berapa Nilai Investment atau Pelaburan Yang Di Perlukan?

Untuk followers saya, saya TAK BERANI nak open banyak-banyak. Sebab ni FIRST TIME dan mungkin kalau saya rasa TAK NGAM, saya tak nak buat lagi.

Jumlah nilai PELABURAN atau INVESTMENT yang saya perlukan adalah…

JUMLAH PELABURAN RM3,000 UNTUK 1 ORANG INVESTOR

Jadi hanya 3 ORANG SAHAJA yang saya perlukan. Tak lebih dari tu. Sebab saya BUKAN jual apa-apa produk pada anda. Kalau saya jual produk, mungkin saya akan tambah kuota atau tambah masa untuk dapatkan lebih banyak jualan… supaya saya boleh buat lebih banyak UNTUNG.

Untuk peluang INVESMENT ni, saya hanya ROLLING duit yang anda invest dan jalankan projek sahaja.

Berapa Keuntungan Yang Anda Dapat?

Setiap 1 orang INVESTOR akan dapat HASIL UNTUNG…

1 ORANG INVESTOR DAPAT HASIL ONE OFF RM1,000 SAHAJA.

Jadi, dari RM3,000 yang anda laburkan dalam bisnes online saya… anda akan dapat hasil ONE OFF RM1,000 sahaja.

So, hasil untung ni sebanyak 33.33% dari nilai pelaburan anda adalah jauh berkali-kali ganda lebih banyak dari PERATUSAN UNTUNG anda LABUR ke tempat-tempat lain seperti Tabung Haji, ASB dan lain-lain.

Cara Pengagihan Bayaran Semula & Hasil Pelaburan

Tengok betul-betul… ini adalah struktur dan tarikh pembayaran semula duit pelaburan dan hasil…

Bayaran 1st – 31 Ogos 2024 – Jumlah bayaran RM800

Bayaran 2nd – 30 September 2024 – Jumlah bayaran RM800

Bayaran 3rd – 31 Oktober 2024 – Jumlah bayaran RM800

Bayaran 4th – 30 November 2024 – Jumlah bayaran RM800

Bayaran 5th – 31 Disember 2024 – Jumlah bayaran RM800

Semua investor akan dapat bayaran sebanyak RM1,000, menjadikan kesemua 5 bulan setiap seorang dapat RM4,000 (RM3,000 – bayar semula duit pelaburan & RM1,000 – duit hasil pelaburan)

So, bagi anda yang berminat dengan peluang ni… bersedia untuk LABUR atau INVEST RM3,000 untuk projek-projek bisnes produk digital syarikat saya, anda boleh standby dan dapatkan info lanjut dalam wasap group kat sini: https://bit.ly/3Q4k3gC

Peluang ni akan dibuka 9 malam ni, Jumaat 19 April 2024 dalam wasap group tersebut sahaja. Hanya 3 ORANG INVESTOR sahaja yang diperlukan. So, kalau berminat… anda kena PANTAS.

Semoga peluang ni dapat beri manfaat pada semua followers dan terutamanya pada INVESTOR yang berminat.

WARNING: Jika anda rasa ragu-ragu, tak percaya… TAKUT KENA SCAM dengan CikguHafis, JANGAN JOIN wasap group tersebut dan jangan jadi INVESTOR untuk projek saya.