Saya Nak BELANJA Teknik & Ilmu Ni Pada Anda...

Nak tunjuk sikit…

Ni adalah beberapa post di Fanpage bisnes produk fizikal saya yang dapat komen orang nak order setiap hari!

Sebenarnya tak susah pun nak buat sales dari FB ni. Paling PENTING kena tahu produk yang kita nak jual tu ada demand ke tak! Itu jer.

Kalau tahu yang tu… settle. Tak yah tere FBAds sangat pun boleh dapat sales banyak.

Jadi, disebabkan ini saya nak BONGKAR RAHSIA bagaimana nak SCAN & RESEARCH Produk HOT DEMAND menggunakan Facebook dan bagaimana nak terus jual produk tersebut dan buat FAST CASH. Saya akan guide anda…

1. Internal Research FB

Untuk buat INSTANT SALES di FB, step awal dan PALING PENTING adalah research dulu produk. Teknik research produk yang digunakan adalah guna je data yang ada di FB! Ni memang tepat dan anda boleh nampak produk apa yang orang tergila-gila berebut nak beli.

Yang ni saya tunjuk step by step camne saya buat research guna teknik ni.  Ni dah macam soalan exam bocor ni. Terus dapat jawapan!

2. Deep Research Fanpage

Daripada internal research produk yang saya buat, saya masuk pulak dalam fanpage kat FB dan saya tengok macamana sambutan produk tu. 

PALING MENGEJUTKAN, bila buat deep research kat fanpage ni boleh jumpa lagi banyak produk lain yang tak disangka-sangka, yang kita tak terfikir pun orang SERIUS sanggup beli produk ni. 

Yang ni pun saya tunjuk jugak nanti macamana step by step nak buat.

3. Setup Kedai Facebook

Yang ni dah ramai tahu, tapi takpe saya akan tunjukkan juga pada anda.

Cuma guna Facebook page jer. Tak guna website langsung. Setup tak sampai 5 minit siap dan dah terus boleh buat sales. Tak tunggu lama.

4. FBAds Fast Cash

Lepas siap je kedai FB, dah boleh terus buat FBAds. Ada satu FBAds ni yang saya guna, senang jer nak dapat ramai orang komen nak beli produk, ramai orang deal kat pm dan whatsapp untuk order produk.

Saya akan tunjuk juga nanti, structure ayat copywriting yang anda boleh guna guna untuk buat FBAds ni. Yang ni kalau tak tahu nak buat, memang susah nak dapat sales.

Dan macam-macam lagi step by step yang akan anda ketahui nanti.

Macamana Nak Dapatkan Akses Ke Video Step by Step Ni?

Macam saya cakap kat permulaan website ni… GOOD NEWS and today is your lucky day. SERIUS saya nak bagi anda video course ni FREE je.

Tapi anda kena tolong saya sikit. Tak banyak pun sikit jerrr…

Ok cam ni, tolong buat 2 benda ni je untuk saya.

PERTAMA: COPY GAMBAR DAN AYAT NI...

Minta tolong anda copy gambar dan ayat dalam kotak merah di bawah ni…

Nak REKEMEN kat semua, bagi yang tercari-cari ilmu bisnes online buat income dalam USD.

Ni ada satu ebook yang boleh dapatkan akses secara PERCUMA. 

Ebook ni SHARE tentang satu bisnes online kat Market Oversea, tak payah produk sendiri… anda boleh promosi dan buat komisyen dalam USD. 

Dapatkan akses PERCUMA ebook ni dengan join Telegram Channel tu kat sini: https://t.me/omcikguhafis 

Lepas tu,paste gambar dan ayat kat atas dalam kotak merah tu kat 5 WASAP GROUP. BUKAN FB GROUP, BUKAN TELEGRAM GROUP.

Contoh Macam Ni...

KEDUA: WASAP UNTUK CLAIM AKSES

Lepas je dah copy and paste ayat tadi tu ke 5 WASAP GROUP,  terus wasap admin saya (Puan Dalia) dengan tekan link ini: https://wa.me/60173534535?text=Saya%20Nak%20Claim%20Video%20FB%20Fast%20Cash 

Dan berikan screenshot bukti anda telah pun SHARE ke 5 wasap group. Takde screenshot, tak dapat claim bonus.

Share & Claim Akses Video Course PERCUMA Ni Sekarang!

So, jangan tunggu lagi! Cepat-cepat SHARE kat 5 WASAP GROUP dan claim akses ke Video Course LENGKAP ni sekarang juga! 

Cepat CLAIM Akses PERCUMA Video Course bernilai RM150 ini kerana offer FREE ini akan ditutup bila-bila masa sahaja.

CLAIM VIDEO PERCUMA NI SEKARANG!