SEDEKAH ILMU… WEBINAR LIVE 100% FREE

Buat Pertama Kalinya...

Saya Dedahkan Strategi

Bisnes Produk Digital

PREMIUM.

Bagaimana Hasilkan & Promosi

Produk Digital Yang

Anda Boleh Jual Dengan

Harga RM250 Ke Atas.

Ketahui Bagaimana Struktur Content Produk Digital & Bagaimana Buatkan Bakal Customer Yakin & Sanggup Bayar Produk Digital Harga Mahal.

Bimillahirahmanirahim…

Assalamualaikum dan Salam sejahtera, CikguHafis di sini.

Saya STRAIGHT TO THE POINT je lah. Dalam page ni, saya tak jual apa-apa… saya memang buat page ini untuk jemput anda ke webinar 100% PERCUMA yang saya buat niat sedekah je… memang nak bagi PERCUMA dekat semua fans, subscriber dan followers saya.

One more thing… memanglah webinar ni FREE tapi CONTENT dalam webinar ni adalah content PREMIUM yang pada awalnya saya nak kenakan caj, tetapi saya decide untuk bagi sebagai penghargaan pada subscribers, fans dan followers saya. So content dalam webinar ni, BUKAN content teaser nak jual produk, BUKAN content general yang tak cerita betul-betul.

Saya akan SHARE pada anda 100% base on experience saya 12 tahun dalam bisnes produk digital ni, FOR THE FIRST TIME… bagaimana anda nak buat bisnes Produk Digital PREMIUM… maksud PREMIUM kat sini adalah produk digital yang harga lebih RM250 ke atas.

Saya akan SHARE secara LIVE selama 2 malam pada…

WEBINAR INI AKAN DIADAKAN PADA...

Tarikh: 24 September 2021 & 25 September 2021

Hari: Jumaat & Sabtu

Masa: 9 malam – 11 malam

TIADA RAKAMAN! 100% LIVE.

Dalam webinar selama 2 malam ni, saya akan explain pada anda…

1. STRUKTUR CONTENT PRODUK

Nak jual dengan harga RM250 ke atas, anda kena tahu bagaimana nak susun content dalam produk digital anda supaya customer nampak ianya berbaloi dengan harga yang anda kenakan. Saya akan tunjukkan bagaimana struktur content produk digital anda supaya anda boleh kenakan harga PREMIUM.

2. CONTENT NAIKKAN VALUE PRODUK

Yang ni saya selalu guna dalam promosi produk digital saya… saya akan tunjukkan strategi bagaimana dengan content extra, akan buatkan value produk digital yang saya jual tu meningkat dan buatkan diorang rasa sangat berbaloi untuk dapatkan produk ni.

3. STRATEGI PROMOSI PRODUK DIGITAL MAHAL

Nak jual produk digital PREMIUM ni… ada caranya.  Strategi dia tak sama macam promosi produk digital biasa. Saya ada strategi yang buatkan dalam masa 3-7 hari je, boleh buat sales RM5-6angka dengan jual produk digital mahal.

4. STRATEGI KEMPEN PROMOSI

Saya akan explain bagaimana saya CREATE DEMAND dalam kempen promosi saya buatkan bakal customer saya teruja sebelum saya buka jualan produk. Belum buka jualan, orang dah sibuk tanya bila nak bukak dan dah tak sabar nak beli.

Dan macam-macam lagi yang saya nak SHARE nanti. Memang PADUUU!

Jangan lepaskan peluang untuk join webinar PREMIUM special ni, ni FIRST & LAST saya buat webinar tentang topik ni.

REGISTER PERCUMA SEKARANG!

Macam saya cakap awal tadi, saya memang NIAT SEDEKAH ILMU yang bakal saya sampaikan nanti. Jadi pastikan anda isi nama dan email untuk sahkan pendaftaran dan kehadiran anda.

NOTE: Webinar ni hanya boleh muatkan 100 ORANG SAHAJA kerana itu syarat software webinar yang saya guna, saya cuma ambil kapastiti maksimum 100 orang sahaja. Jika anda tak yakin anda boleh hadir LIVE atau memang takkan hadir, TOLONG JANGAN REGISTER, bagi peluang pada orang yang betul-betul boleh hadir secara LIVE sahaja.