Peluang Untuk Anda JUAL SEMULA Semua Produk Digital Saya & Buat 100% UNTUNG Dari Usaha & Idea Content Saya. Buat FAST CASH RAYA RM4-5Angka!

Mulakan Bisnes Produk Digital Niche Internet Marketing…Yang Memang Orang Cari!

Tak Perlu Cipta Produk Digital Sendiri, Jual Semula Produk Digital Saya dan Anda Simpan 100% Profit.

PROVEN! Mereka Dah Buat Jualan Dari Program Reseller Produk Digital Sebelum Ni!

Ramai NEWBIE - Orang Baru Dah Buat RM4Angka Dalam 1 - 2 Minggu.

Puan Faizura Dah Buat RM20K Dalam 2 Minggu!

RESULT TERKINI Beberapa Bulan Jadi Reseller Dah Buat RM90k

Encik Zaidi Baru 2 Kali Promosi Dah Buat RM6K

RESULT TERKINI 4 Bulan Je Dah Buat RM50k

Puan Rokiah Tak Sangka Baru Kali Pertama Promosi Produk Digital, Dah Buat RM3k.

Lepas 7 Bulan Jadi Reseller... Dah Buat RM52,250.

MEMANG DAHSYAT!

Result TERBARU... RM31K Dalam 2 Minggu!

PALING DAHSYAT!

Result FRESH... Dah Buat RM105,250!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. CikguHafis di sini.

Saya percaya kalau anda follow perkembangan saya melalui email, facebook, wasap group dan lain-lain, anda tahu yang bisnes produk digital ni adalah salah satu bisnes online yang boleh bagi profit ALMOST 100%.

Tapi, walaupun dah tahu… masih ramai lagi yang tak berani nak START bisnes ni. Kebanyakkannya sebab takde idea atau rasa produk digital yang nak dibuat tak berapa power.

Oleh itu, saya nak bantu anda yang SERIUS nak try bisnes produk digital ni… dengan saya berikan HAK MENJUAL SEMULA 6 produk digital Online Marketing yang saya hasilkan.

Maksudnya… produk tu saya dah buatkan dan anda cuma jual semula je. Bukan itu jer… anda boleh buat profit 100% setiap kali anda buat jualan. Saya tak minta satu sen pun SELEPAS anda dah berjaya buat jualan dari bisnes produk digital yang saya hasilkan.

Saya Je Yang Buat KERJA GILA Ni!

Kalau tanya saya, mana ada Internet Marketer kat Malaysia ni yang sanggup buat produk digital yang dia tengah sedap MAKAN SORANG-SORANG, lepas tu bagi orang lain jual dan tak ambik apa-apa komisyen pun lepas dah buat sales.

Normally daripada diorang ni bagi orang lain jual dan dapat profit 100%,  baik diorang makan sorang-sorang betul tak. Lagi banyak!

Tapi, berbeza dengan saya… saya buat KERJA GILA ni kerana saya nampak ianya dapat membantu ramai yang nak start bisnes online merasa sales dan income dari bisnes produk digital.

POTENSI INCOME BISNES PRODUK DIGITAL NI…

Kesemua produk digital yang anda bakal jual semula ni adalah produk INFORMASI berkaitan dengan teknik dan strategi TERKINI Online Marketing.

Kesemua teknik dan strategi dalam produk digital ni dah TESTED & PROVEN boleh bantu customer anda mencapai OBJEKTIF promosi mereka di Tik Tok & Whatsapp. Produk-produk ni dah pun ada RESULT seperti kat bawah ni…

Dan... Banyak Lagi... BANYAK GILA Result & Testimonial Dari 6 Produk Digital Online Marketing Ni!

Ini sebahagian sahaja dari RESULT yang banyak dari 6 produk digital ini. Disebabkan terlalu banyak result, maka ianya SANGAT MUDAH untuk dijual.

Dan… disebabkan ianya juga dalam niche yang HOT iaitu Internet Marketing maka anda senang nak dapat prospek untuk anda close produk digital ini.

Setiap satu produk digital ni anda kena JUAL SEMULA pada customer anda pada harga antara RM100 – RM250 setiap satu mengikut yang ditetapkan seperti dalam gambar di bawah ni…

SO, CAMNE NAK RUN BISNES NI?

STEP 1 - DAPATKAN RESELL RIGHTS

Dapatkan Lesen Resell Rights – Kat bawah ni, bila anda scroll nanti… ada 3 pilihan COMBO Hak Menjual Semula untuk 6 Produk Digital. Ini adalah kebenaran untuk anda menjual semula produk digital ni secara SAH dan saya tahu anda adalah RESELLER yang dah diberi izin untuk jual semula produk digital yang dah dihasilkan oleh saya.

STEP 2 - KOMPONEN RESELL RIGHTS

Dalam tempoh 24  – 48 jam lepas je anda register sebagai RESELLER dengan buat pilihan pada STEP #1 di atas. Anda akan menerima whatsapp yang mengandungi lesen kebenaran jual semula, ayat copywriting minisite dan link akses produk digital tersebut.

STEP 3 - MULAKAN PROMOSI

Sebaik sahaja dapat Resell Rights ini, anda dah boleh mulakan bisnes produk digital anda serta-merta dan boleh hasilkan 100% profit sebaik sahaja anda promosi dan hasilkan jualan. Anda boleh promosikan produk ini di mana-mana dan gunakan apa cara sekalipun untuk buat jualan.

STEP 4 - MENERIMA BAYARAN

Bila anda promosi, pastikan maklumat pembayaran yang customer perlu bayar untuk dapatkan produk digital ini adalah maklumat bank anda BUKAN akaun bank saya. Anda adalah pemilik Resell Rights ini dan ada kebenaran untuk jual semula dan buat untung 100% dari jualan anda.

STEP 5 - DELIVER PRODUK

Cek bayaran dah masuk ke belum. Kalau dah masuk, senang jer… hanya perlu berikan link akses produk digital kepada pembeli anda secara online. Terpulang pada anda, nak bagi dalam email, whatsapp, fb dan sebagainya. Produk digital tak perlu dihantar melalui pos.

SUPPORT SELEPAS ANDA BUAT JUALAN

Pembeli yang beli melalui anda akan menerima link untuk masuk ke FB Group yang mereka boleh tanya saya direct berkenaan strategi dalam kesemua produk digital ni dan belajar macam-macam strategi promosi di masa akan datang. Jadi anda tak perlu pening kepala dan risau sekiranya lepas jual anda nak kena support pembeli padahal anda ZERO tentang bisnes, teknik dan strategi ni. So serahkan jer pada saya… saya handle mereka untuk anda.

ENJOY!!!

Duit yang anda terima dari customer yang beli produk- produk digital  ini dari anda, anda simpan 100% duit tersebut. Enjoy dan saya halalkan.

BIG DISKAUN RESELLER INI LIMITED

Kalau ikutkan, takde Internet Marketer di Malaysia ni yang sanggup dan selesa buat produk digital penat-penat lepas tu bagi orang lain jual dan orang tu yang dapat 100% profit dari usaha Internet Marketer tersebut.

Saya minta maaf banyak-banyak… saya hanya boleh buka BIG DISKAUN RESELLER dalam masa yang singkat dan saya cuma buka kali ni je untuk tahun 2024 ni. Lepas ni takde lagi dah BIG DISKAUN macam ni. Saya tak boleh buka jualan Resell Rights pada harga BIG DISKAUN terlalu lama supaya ramai boleh register. Saya tak nak bersaing dengan pemilik resell rights yang lain (sendiri buat produk, lepas tu kena bersaing pulak nak jual produk sendiri… cari pasal).

Saya akan buka peluang RESELLER ni untuk tempoh terhad sahaja. So cepat register sebagai RESELLER sekarang!

REGISTER JADI RESELLER SEKARANG!

Ada 2 Produk Digital PREMIUM… (setiap satu boleh di JUAL SEMULA dengan harga bermula dari RM250)

[1] Rahsia Bisnes Ebook –  Produk Digital ni dah bantu ramai usahawan online kat Malaysia mulakan bisnes produk digital. Boleh dikatakan Rahsia Bisnes Ebook laaa yang menjadi rujukan ramai usahawan produk digital kat Malaysia. Segala step by step bagaimana nak mula bisnes produk digital dari ZERO, saya explain secara detail dalam video-video ni. 

[2] Pakej Wasap Marketing Power –  Dalam video ni, saya tunjukkan step by step bagaimana nak bina database wasap group dan buat jualan berkali-kali dengan berkesan menggunakan Whatsapp

Ada 4 Produk Digital HOT DEMAND… (setiap satu boleh di JUAL SEMULA dengan harga bermula dari RM100)

[1] Video Case Study RM100K Dalam 1 Jam Guna Wasap Group – Dalam video ni, salah sorang student coaching saya akan dedahkan BIG SECRET yang saya ajar pada dia bagaimana nak buat jualan SEKALI BANYAK dalam masa yang singkat dalam wasap group je. So, dia SHARE dari sudut pandang POV newbie yang baru start follow strategi ni. 

[2] Teknik Tik Tok Ads : Naikkan Followers Targeted –   Ini adalah video TEKNIKAL, step by step nak start buat Tik Tok Ads objektif untuk tambah ramai followers targeted. Dalam sehari, kalau anda follow step by step boleh dapat 200 – 300 followers yang tepat dan senang nak convert jualan bila anda mula promosi nanti. 

[3] Video Online Group Coaching : Tik Tok + Wasap – Dalam video ni saya akan FOKUS pada teknik dan strategi yang akan buatkan Tik Tok anda dapat tarik bakal customer terus masuk wasap group dan anda boleh bina database melalui wasap. Bila ada database dalam wasap group, anda boleh buat jualan berkali-kali dalam waktu yang sangat singkat. Ada yang follow teknik dalam ni, tak sampai 10 minit dah berjaya buat jualan

[4] Video Online Group Coaching: Strategi Tik Tok Marketing – Video ni adalah video rakaman Online Group Coaching di mana saya SHARE dan explain strategi saya gunakan Tik Tok untuk buat ZERO KOS MARKETING. Bagaimana saya tambah followers dan prospek setiap hari. Dalam ni saya explain SECRET SETTING yang saya buat hingga buatkan video saya banyak keluar kat FYP orang lain. 

Bukan Itu Sahaja! Untuk Bantu Anda Buat Jualan Dari Bisnes Produk Digital Ni Saya Berikan 2 BONUS POWER Berikut...

BONUS #1

Saya Bagi "UBAT KUAT" / Booster Untuk Anda Mudah Buat Jualan Macam Diorang Ni...

Selain dari anda dapat JUAL SEMULA dan buat 100% keuntungan, saya bagi anda TOOLS MARKETING SECRET saya, iaitu LIST FB CUSTOM AUDIENCE.

Ni adalah list prospek yang anda boleh gunakan untuk buat iklan FBAds target terus kat mereka. 

Bila guna LIST ni, iklan anda hanya akan keluar pada PROSPEK yang ada TRACK RECORD beli produk digital saya dan prospek yang mempunyai minat yang TINGGI pada produk digital niche online marketing.

Jadi senang untuk anda buat jualan nanti.

Saya nak bagi anda peluang RARE untuk dapatkan TARGETED DATABASE PROSPEK yang saya collect dari FBAds dan anda boleh gunakan untuk…

1. Iklan Direct Guna FB Ads

Just upload je database prospek ni ke Facebook Ads – AUDIENCES, lepas tu anda boleh buat iklan FBAds target terus kat diorang ni.

InsyaAllah base on TRACK RECORD diorang ni… mesti boleh sangkut sales punya.

2. Buat RETARGETING atau REMARKETING

Apa itu retargeting atau remarketing? Ok meh saya explain.

Saya explain guna contoh simple ni…

Mungkin benda ni pernah terjadi pada anda, anda klik satu iklan di Facebook, tiba-tiba iklan tu muncul je memanjang setiap hari. Asyik nampak iklan tu jer… macam hantu raya asyik follow anda.

Inilah dia iklan jenis RETARGETING / REMARKETING. Dan ianya SANGAT POWERFUL seolah-olah iklan tu bertindak sebagai follow up / reminder untuk anda dapatkan produk tersebut.

Bayangkan kalau anda buat benda ni dalam teknik promosi bisnes anda.

So, gunakan TARGETED DATABASE PROSPEK saya ni untuk buat iklan jenis ni.

3. Look A Like Audience

Dari DATABASE TARGETED PROSPEK yang ada tersebut, anda boleh buat satu lagi audience iaitu Look A Like Audience.

Maksudnya audience yang mempunyai kriteria atau sifat yang sama macam audience sebelum ni. FB akan cari kan audience yang lebih kurang sama kriteria dia macam targeted custom audience ni.

Saya gunakan Look A Like Audience ni dalam kerja-kerja saya untuk dapatkan lebih banyak database yang targeted pada kos yang murah dalam niche saya. Jadi anda pun boleh buat perkara yang sama.

Dahlah dapat TARGETED AUDIENCE, lepas tu boleh cari lebih banyak lagi targeted audience dari function Look A Like ni.

Kelebihan Bila Anda Dapatkan Database Targeted Prospek Ni!

BONUS #2

Saya Tunjukkan Teknik & Strategi Berkesan Promosi Produk Digital

Saya akan tunjukkan teknik dan strategi yang SANGAT BERKESAN untuk ORANG BARU mula, promosi dan hasilkan jualan dari bisnes produk digital. 

Saya berikan video rakaman sesi Online Group Coaching teknik dan strategi TERKINI promosi produk digital yang anda boleh gunakan dalam promosi produk digital RESELLER ni nanti supaya anda boleh buat jualan dengan BERKESAN.

LAST! PELUANG REGISTER RESELLER AKAN DI TUTUP SELEPAS 5 PETANG NI, RABU 13 MAC 2024.

REGISTER SEKARANG!

PAKEJ RESELLER  BIG DISKAUN.  Hak Cipta Dot Com Mastermind Sdn Bhd