NI MEMANG BETUL-BETUL LAST! DISKAUN SPECIAL AKAN DI TUTUP SELEPAS 10 MALAM NI, RABU 13 DIS 2023.

SPECIAL OFFER 12/12

Peluang Untuk Anda Ketahui 10

Ilmu, Teknik & Strategi

PROVEN RESULT

Ramai Yang Dah Buat…

Jualan, Income & Komisyen

RM5-7Angka

Pada HARGA DISKAUN!

Dapatkan Akses Kesemua 10 Video Course Di Atas Pada Harga Cuma...

RM100 SAHAJA!

Assalamualaikum dan salam sejahtera… CikguHafis di sini.

Saya straight to the point je. Sempena 12/12 hari ni, saya nak bagi anda peluang untuk dapatkan kesemua 10 video course PROVEN SUCCESS yang telah bantu ramai usahawan online di Malaysia buat jualan income dan komisyen RM5-7Angka.

Ni Result Diorang Follow Ilmu, Teknik Dan Strategi Dalam 10 Video Course Ni!

Diorang Ni Follow Ilmu, Teknik & Strategi Dalam Video Course Ni Yang Mengandungi…

Produk 1 - Rahsia Bisnes Ebook

Dalam Rahsia Bisnes Ebook ni saya tunjukkan…

[+] Step by step bagaimana nak mulakan bisnes produk digital – ebook. Saya explain camne nak dapatkan idea HOT DEMAND yang boleh bagi anda income RM5Angka.

[+] Dalam ni ada teknik dan strategi bagaimana saya dapatkan 2000 – 3000 orang prospek dalam masa 2 minggu. Bila dapat ramai prospek, lagi tinggi peluang untuk anda buat banyak jualan dari bisnes ebook ni.

[+] Saya tunjukkan step by step strategi bagaimana untuk buka jualan ebook kepada prospek anda. Strategi ni ramai yang follow dan berjaya buat income RM5Angka sepantas 5-7 hari sahaja.

Produk 2 – Instagram X Wasap

Ini pula yang saya tunjukkan dalam Video Course Instagram X Wasap…

[+] Step by step teknik dan strategi bagaimana saya dapatkan 100 – 200 orang prospek yang tepat masuk ke wasap berpunca dari Instagram

[+] Ada satu teknik yang saya tunjuk, tak perlu ada followers langsung tapi boleh dapat ramai prospek direct masuk wasap group promosi anda. Diorang sendiri yang nak masuk dalam wasap group tu. Teknik ni boleh dapatkan ratusan prospek dalam masa 24 jam!

[+] Saya tunjuk copywriting yang buatkan ramai prospek berminat dengan produk yang saya promosikan kat Instagram. Anda boleh follow cara copywriting saya ni untuk promosi produk anda.

Produk 3 – Viral Rekemen Marketing

Ni antara TEKNIK FEVERET yang saya SANGAT BERKESAN!

[+] Teknik ni akan buatkan prospek anda TOLONG PROMOSI dan dapatkan prospek untuk anda secara RELA HATI. Diorang yang REKEMEN bisnes atau produk anda kepada kawan mereka.

[+] Bila prospek rekemen bisnes anda pada kawan mereka, proses membina kepercayaan akan jadi LEBIH MUDAH sebab mereka follow anda sebab kawan mereka yang REKEMEN bisnes anda pada mereka.

[+] Saya tunjuk setup mudah yang saya buat dan bagaimana nak buatkan mereka VIRAL kan promosi bisnes anda pada kawan-kawan mereka

Produk 4 – FB Ads Retargeting Wasap

Anda tengah cari cara nak dapatkan ramai prospek dari FBAds dengan kos rendah? Dalam video ni saya tunjukkan…

[+] setting FBAds step by step bagaimana saya buat iklan FBAds retargeting untuk tarik ramai bakal customer masuk dalam wasap group saya.

[+] masa saya guna teknik ni, saya boleh dapat kos lebih kurang RM0.90 – RM1 untuk sorang bakal customer tu masuk ke wasap group saya. Kalau saya iklan FBAds setting lain, paling murah saya pernah dapat adalah RM3. Kira teknik ni, kalau follow betul-betul memang dapat kos SANGAT MURAH.

[+] saya tunjuk kat anda contoh iklan dan ayat copywriting yang saya guna untuk iklan jenis ni. So anda boleh follow dan buat iklan unutk promosi bisnes anda dengan cara yang saya guna.

Produk 5 – Teknik X

Video ni saya tunjuk camne nak terus buat jualan dari prospek FRESH!

[+] Bila dapat ramai prospek, apa yang anda kena buat untuk terus buat jualan? Ilmu nil ah yang saya tunjukkan dalam video teknik X.

[+] Ramai student coaching saya follow teknik ni unutk buat jualan dari prospek yang baru masuk dalam KOLAM / database mereka. Teknik ni memang SANGAT BERKESAN sampai ada yang berjaya buat sehingga RM50k dalam 4 jam je.

Produk 6 – Video Case Study RM423K Dalam 4 Hari!

Ilmu dalam video ni memang SANGAT POWERFUL! Dalam video ni saya dedahkan PM saya dengan Nora Azmin, yang mana dia sendiri yang SHARE…

[+] step by step teknik dan strategi promosi yang dia buat untuk dapatkan nak dekat 20,000 orang prospek masuk telegram dalam masa 2 minggu.

[+] Puan Nora Azmin tunjuk iklan yang macamana yang dia buat, placement kat mana dan ayat copywriting yang dapat UMPAN bakal customer yang ramai yang dia gunakan. Jadi anda boleh dapatkan idea, camne nak buat ayat copywriting tarik ramai prospek tepat untuk bisnes anda.

Produk 7 – Video Case Study RM100K Dalam 1 Jam!

Yang ni memang DAHSYAT! Anda kena tahu strategi ni kalau nak buat banyak jualan. Saya interview salah sorang student coaching saya iaitu Tuan Hafiz Azman, dia akan SHARE dari Point of View NEWBIE… bagaimana anda boleh buat jualan banyak macam tu dalam masa yang singkat.

Dia akan explain…

[+] step by step strategi yang dia buat untuk dapatkan 200 – 300 orang prospek yang betul-betul berminat dan dah tahu harga produk yang dia nak jual masuk dalam wasap group dia dalam 2 hari je.

[+] macamana dia WARM UP prospek supaya GET READY untuk beli produk yang dia bakal jual. Ni buatkan prospek STANDBY duit awal-awal sebelum dia buka jualan.

[+] bagaimana dia plan buka jualan dan buat RM100k dalam masa 1 jam je. Bila dia buka jualan je, prospek dia dah ready dan tak sabar-sabar nak bayar untuk dapatkan produk dia.

Produk 8 – Teknik Tik Tok Ads

Dalam video ni saya tunjukkan…

[+] step by step setting iklan tik tok ads untuk tambah 200 – 300 orang followers TEPAT setiap hari.

[+] bila dapat ramai followers yang tepat, lebih mudah untuk anda buat jualan dari followers anda.

Produk 9 – Tik Tok + Wasap

Dalam video ni saya tunjukkan…

[+] teknik bagaimana saya dapatkan ramai bakal customer dari tik tok untuk masuk ke wasap group.

[+] Ada yang follow strategi ni, dapat ramai prospek dari tik tok dia masuk wasap group dan bila dia mula buat jualan…dalam 10 minit je dah ada yang bayar.

Produk 10 – Strategi Tik Tok Marketing

Saya lebih FOKUS pada teknik ZERO KOS MARKETING dalam video ni. Saya tunjukkan…

[+] teknik dan strategi bagaimana saya VIRAL kan video tik tok promosi sehingga dapat  banyak view dan masuk banyak FYP tik tok orang lain.

[+] Saya tunjuk behind the scene setting-setting penting dalam video saya yang buatkan video saya dapat masuk ke FYP orang lain.

[+] Bagaimana saya guna strategi ini untuk dapatkan ramai prospek dan terus buat jualan on the spot!

Dan banyak lagi ilmu, teknik dan strategi yang saya SHARE dalam video-video ni.

Dapatkan Akses Kesemua 10 Video Ni Sekarang!

Anda boleh dapatkan akses kesemua Ilmu, Teknik dan Strategi dalam video ni pada harga…

Harga Asal Semua Video : RM950

RM100 SAHAJA!

DAPATKAN SEKARANG!

NI MEMANG BETUL-BETUL LAST, TAKDE LANJUT-LANJUT LAGI. DISKAUN SPECIAL AKAN DI TUTUP SELEPAS 10 MALAM NI, RABU 13 DIS 2023.