INTAKE COACHING KALI NI DIBUKA HANYA UNTUK 5 ORANG SAHAJA. REGISTER SEKARANG!

Nak Saya Bimbing Anda...

Secara 1 to 1

Hasilkan Produk Digital Anda Sendiri

Dapatkan RIBUAN Bakal Customer

Promosi & Hasilkan Jualan RM5-7Angka

Melalui Bisnes Produk Digital.

Assalamualaikum dan Salam sejahtera, CikguHafis di sini…

Saya dah guide ramai student coaching saya BERJAYA buat jualan dari usaha promosi produk digital mereka secara online. Bukan setakat buat jualan sahaja bahkan hidup mereka dan keluarga mereka juga turut berubah.

KhairulNizam Ngadimon

GUNA STRATEGI PROMOSI PRODUK DIGITAL UNTUK PROMOSI QUANTUM METAL

Puan Rohaya

GUNA PRODUK DIGITAL DAPATKAN RAMAI CUSTOMER UNTUK BINA RUMAH

Hafiz Azman

JUAL PRODUK DIGITAL NICHE ONLINE MARKETING

Jualan RM10k Dalam 24 Jam

REKOD TERBARU: RM100K Dalam 1 Jam!

Puan Nora Azmin

JUAL PRODUK DIGITAL PELBAGAI NICHE. NICHE MAKANAN, KEAGAMAAN, PRODUK RUMAH TANGGA

RM423K Dalam 4 Hari

Puan Aimie Mokhtars

GUNA EBOOK TINGKATKAN JUALAN DROPSHIP BAJU

KINI GILIRAN ANDA!

Saya nak bantu dan bimbing lebih ramai lagi usahawan online seperti anda untuk ketahui strategi  dan teknik promosi Bisnes Produk Digital dengan betul dan berkesan.

Oleh itu, saya akan bantu dan bimbing anda seperti student coaching saya yang lepas melalui…

Coaching ni BUKAN KELAS SEHARI… ianya coaching secara PERSONAL berterusan selama 3 bulan! Saya akan coach anda melalui…

Bagaimana Coaching Ni Di Jalankan?

Saya akan bimbing, coach anda melalui modul dan komponen berikut…

1. BRAINSTORM IDEA PRODUK DIGITAL

 • Ni yang kita akan buat mula-mula.  Kita akan discuss secara ONE TO ONE idea produk digital yang akan anda hasilkan. 
 • Saya akan bagi anda idea produk digital yang SESUAI untuk anda berdasarkan minat, pengetahuan, pengalaman anda yang bersesuaian dengan MARKET DEMAND.

2. PENGHASILAN PRODUK DIGITAL

 • Saya akan bimbing anda untuk susun STRUKTUR Produk Digital anda supaya content produk anda tersusun dan customer anda rasa berbaloi bila mereka beli produk digital dari anda.

3. MEMBINA JENAMA

 • Semua student coaching saya sebelum ni bermula dari ZERO. Takde siapa pun yang kenal mereka. Jadi bila JENAMA anda tidak dikenali, agak sukar untuk anda buat jualan produk digital. 
 • Saya akan guide anda bagaimana anda nak mula NAIKKAN NAMA ANDA supaya anda dikenali ramai dan bila anda nak buka jualan produk digital, sangat-sangat mudah untuk anda buat jualan dalam masa yang SINGKAT.

4. DAPATKAN RIBUAN BAKAL CUSTOMER YANG TEPAT

 • Kunci kejayaan unutk anda mudah buat jualan dalam Produk Digital adalah anda kena promosi pada bakal customer yang TARGETED / TEPAT. Bila anda promosi pada customer yang TEPAT yang nak produk digital anda, maka anda boleh buat jualan dengan MUDAH.
 • Jadi, saya akan guide anda pelbagai cara, teknik dan strategi promosi / marketing yang membolehkan anda dapat RIBUAN BAKAL CUSTOMER dalam masa yang singkat. Ramai stident coaching saya sebelum ni dapat 2000 – 3000 bakal customer dalam tempoh 2-3 minggu je.

5. MEMBINA KEPERCAYAAN & KETERUJAAN

 • Selepas anda dah dapat RIBUAN bakal customer, anda kena BINA KEPERCAYAAN dan buatkan mereka TERUJA, tak sabar-sabar nak beli produk digital dari anda. 
 • Jadi saya akan tunjukkan PLATFORM PROMOSI yang anda boleh gunakan dan bagaimana nak membina kepercayaan dari bakal customer anda supaya mereka teruja dan tak sabar-sabar nak beli produk digital anda. 

6. STRATEGI BUKA JUALAN

 • Prospek dah ramai, mereka dah PERCAYA pada anda dan tak sabar-sabar nak beli produk digital dari anda. Jadi anda kena tahu bagaimana nak BUKA JUALAN supaya mereka berebut-rebut beli produk digital anda.
 •  Student Coaching saya, Tuan Hafiz Azman dan Puan Nora Azmin sampai ke hari ni pakai strategi ni dalam promosi produk digital mereka. Sebab tu mereka selalu buat jualan SEKALI BANYAK dalam masa yang singkat.

7. MUTLIPLE STREAMS OF INCOME – FUNNEL

 • Dari Bisnes Produk Digital yang anda mulakan nanti, akan timbul peluang-peluang lain yang membolehkan anda buat pelbagai cabang income. 
 • Jadi saya akan tunjukkan untuk produk digital anda bagaimana anda boleh kembangkan, funnel dan buat lebih banyak income berpunca dari produk digital yang anda hasilkan tersebut. 

Dan macam-macam lagi yang bakal anda ketahui sepanjang coaching 3 bulan ni nanti!

Wow! Macamana Nak Join Coaching Bisnes Produk Digital Ni?

Kalau ikutkan nilai sebenar untuk anda belajar, ketahui teknik dan strategi promosi Produk Digital ni melalui kelas-kelas dan coaching yang ada kat luar sana, anda akan bayar sekurang-kurangnya RM10,000 untuk belajar semua ilmu ini.

Kat sini bayar RM200, masuk kelas sana bayar RM300, beli video ni RM100… join kelas online RM500… sedar tak sedar, setahun total nilai yang anda keluarkan untuk belajar sahaja dah pun RM10,000.

Tetapi… apa result yang anda dapat? Ke anda just nak belajar jer?

Dalam Online Group Coaching ULTIMATUM ni, saya FOKUS kepada result! Dalam coaching ni saya nak bimbing berdasarkan produk digital yang anda buat! Jadi saya akan tunjukkan, bimbing hanya teknik dan strategi yang BERKESAN untuk promosi produk digital anda sahaja…. hanya tahu benda yang penting dan buat benda yang BERKESAN sahaja untuk anda buat jualan!

Program Coaching macam ni pernah saya buka dengan Yuran sebanyak RM5k – RM6k.

Tetapi SPECIAL kali ini, tanpa mengurangkan apa-apa ilmu yang bakal saya SHARE pada anda… saya nak LEBIH RAMAI orang boleh sertai coaching ini dan LEBIH RAMAI berjaya hasilkan result sales dan income dari Bisnes Produk Digital melalui bimbingan dan coaching saya…

Untuk anda belajar teknik, strategi, ilmu yang TERBUKTI BERKESAN dalam promosi bisnes Produk Digital anda dan anda boleh hasilkan jualan BERKALI-KALI, anda boleh sertai Coaching Bisnes Produk Digital ni hanya dengan yuran sekali sahaja sebanyak…

RM3,000 SAHAJA!

INTAKE NI HANYA DIBUKA UNTUK 5 ORANG SAHAJA.

CEPAT! DAFTAR SEKARANG!