Saya selalu cakap benda ni…

Bisnes produk digital ni senang je. Yelah saya cakap benda ni sebab berdasarkan pengalaman saya lebih 13 tahun dalam bisnes produk digital ni.

Kalau ikutkan produk digital ni tak ambil masa yang lama pun untuk disiapkan. Ada student coaching saya yang dapat siapkan produk digital dalam masa 2-3 jam je dan lepas tu dah terus promosi dan mula buat jualan!

Mana tak nya content produk digital yang dia buat tu adalah perkara yang dia hadap setiap hari dan memang dia betul-betul tahu tentang content yang dia sampaikan. Jadi memang macam air yang mengalir bila dia start buat produk digital dia. Banyak sangat idea, banyak sangat content yang dia nak curahkan.

Lepas siap je produk digital tu, dia terus promosi kat Facebook. Promosi kat wall je.

Disebabkan content yang dia jual tu adalah content yang memang orang cari, jadi dalam masa 12 jam… dah buat jualan mencecah RM2,000.

Sebab ebook atau produk digital yang dia buat adalah dalam niche / tajuk HOT DEMAND… yang memang orang tengah cari.

Tetapi… KEBANYAKKAN orang yang baru nak start bisnes produk digital ni, rata-rata diorang takde idea content produk digital yang HOT.

Ya! Nak senang buat jualan dari produk digital kena pastikan produk yang kita buat tu, orang memang cari.

Sebagai contoh, salah satu topik HOT DEMAND yang orang cari adalah berkenaan Whatsapp Marketing. Orang nak tahu macamana nak gunakan Whatsapp untuk buat banyak jualan.

Jadi katakan anda tahu macamana nak hasilkan jualan, buat closing guna whatsapp… anda boleh jual produk digital tu dan buat jualan dengan mudah.

Tetapi kalau anda tak tahu, takde idea nak buat produk digital berkenaan Whatsapp Marketing… why not anda jadi RESELLER dan JUAL SEMULA produk digital berkaitan Whatsapp Marketing.

Sebagai contoh… saya ada satu produk digital ni dalam topik Whatsapp Marketing. Content dalam produk digital ni adalah berkenaan REAL CASE Study Buat RM100k Dalam 1 Jam Guna Whatsapp Group.

Tajuk tu pun dah buatkan customer berminat nak dapatkan produk digital ni.

Jadi katakan anda jadi RESELLER, anda boleh JUAL SEMULA produk digital ni dan buat 100% KEUNTUNGAN dari jualan produk ni.

Tak payah nak fikir idea content, tak payah nak risau content ni padu ke tak… content tersebut dan pun disiapkan oleh saya dan disampaikan oleh student coaching saya, Tuan Hafiz Azman.

Bukan setakat produk digital ni je, untuk memudahkan anda buat jualan… saya juga tunjukkan strategi promosi berkesan yang anda boleh buat jualan dari produk digital tahun 2023 ni. Bahkan segala ayat copywriting website, screenshot RESULT semuanya anda boleh gunakan untuk tujuan promosi.

Untuk jadi RESELLER ni, yang membolehkan anda JUAL SEMULA produk digital ni… kos pendaftaran hanya RM500 sekali sahaja. Lepas 5 jualan… anda dah balik modal dan masuk jualan ke 6 dan seterusnya… anda dah UNTUNG. Selagi mana anda promosi produk digital ni dan anda berjaya buat jualan… UNTUNG tu semuanya anda punya.

Anda boleh tekan KAT SINI kalau anda nak register sebagai RESELLER untuk produk ni.