Assalamualaikum dan Salam sejahtera, CikguHafis di sini…

Saya keep it simple jer… saya ada 2 REAL Case Study berkenaan bisnes produk digital untuk anda. Yang pertama adalah Video Case Study beberapa strategi yang saya gunakan masa saya BARU START bisnes produk digital ni 8 tahun lepas dan berjaya cecah RM50k pertama saya dalam SATU jualan produk digital sahaja.

Dalam Video Case Study Bisnes Ebook RM50k ini anda akan ketahui tentang…

Yang keduanya adalah Video Case Study Puan Nora Azmin, student coaching bisnes produk digital saya… saya explain strategi promosi yang dia gunakan untuk promosi produk digital dia sehingga berjaya buat RM423k dalam 4 hari sahaja.

Dalam video case study ini, saya akan explain strategi yang Puan Nora Azmin apply, di mana anda akan ketahui tentang…

Dan macam-macam lagi yang saya explain nanti.

Saya Buka Peluang Untuk Anda Dapatkan Kedua-dua Video Case Study Ni.

Untuk anda dapatkan kedua-dua Video Case Study ni dan ketahui secret behind the scene, anda boleh dapatkan hanya pada harga…

RM80 SAHAJA!

MEMANG BETUL-BETUL LAST!

Kuota Harga RM70 Dah Penuh Petang Tadi, Jadi Saya Boleh Bagi SPECIAL OFFER RM80 Untuk Anda Yang Masih Belum Miliki 2 Video Case Study Sehingga 11:59 Malam Ni, Selasa 16 Nov 2021… Ni Memang Betul-betul Last ni. Lepas Tu, Jualan Di Tutup.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Harga ini terlalu rendah… sangat rendah berbanding apa yang bakal anda ketahui yang boleh bantu anda dapatkan lebih banyak jualan dalam bisnes produk digital anda.

DAPATKAN SEKARANG!