Nak Tahu Strategi TERKINI & PROVEN Dapatkan Ramai Bakal CUSTOMER.. SERIUS BUYER Terus Deal Kat Whatsapp & Buat Jualan RM4-7Angka Dengan Mudah?

Ramai Yang Baru Follow Strategi Ni, Sebelum Ni Susah Buat Jualan… Tapi Sekarang Ni Boleh Buat Jualan RM4-7Angka Secara KONSISTEN dan Berkali-kali.

Assalamualaikum dan Salam sejahtera, CikguHafis di sini…

Adakah Anda?

Jangan Risau.
Saya Ada Penyelesaiannya!

Saya nak bantu dan tunjukkan kepada anda berdasarkan apa yang saya bimbing dan coach student coaching saya di dalam…

Webinar Ini Akan Diadakan Melalui Platform ZOOM Yang Anda Boleh Join Melalui Komputer dan Phone.

Saya Akan Tunjukkan Kepada Anda…

1. Strategi Promosi Tarik Customer ke Wasap

Saya akan tunjukkan strategi bagaimana untuk dapatkan “CUSTOMER YANG MENCARI” untuk terus wasap anda. Dengan cara ini, anda akan dapat bakal customer yang SERIUS BUYER dan mudah untuk anda buat jualan nanti.

2. Lubuk Promosi Ramai Customer

Anda akan ketahui kat mana saya promosi dapatkan ramai customer untuk deal terus kat wasap. Ada yang promosi kat platform-platform ini, dapat RIBUAN bakal customer masuk wasap dalam beberapa minggu sahaja!

3. Ayat Promosi Tarik Customer

Saya akan tunjukkan cara mengayat dan contoh-contoh ayat promosi untuk dapatkan CUSTOMER YANG MENCARI. Ayat-ayat ini akan buatkan customer yang betul-betul berminat cari Whatsapp anda. Bila dapat customer macam ni, memang senang nak buat jualan.

4. Strategi Buat Jualan Melalui Whatsapp

Bila dah ramai bakal customer, macamana nak buat jualan dari mereka? Jadi saya akan tunjukkan bagaimana saya gunakan satu benda ni dalam Whatsapp yang akan membolehkan saya untuk promosi berkali-kali pada bakal customer.

5. Ayat Copywriting Jualan Dalam Whatsapp

Yang ni PENTING! Ramai ingat, lepas customer whatsapp je… boleh terus promote kaw-kaw punya, tapi yang ni yang akan buatkan customer langsung taknak buka wasap dari anda dan lari jauh-jauh. Saya akan tunjukkan strategi bagaimana menjual CARA HALUS buatkan bakal customer anda nak baca post anda tanpa mereka sedar anda sedang menjual.

Dan macam-macam lagi yang bakal saya kongsikan nanti.

Bagaimana Nak Join Webinar Ini?

Untuk anda ketahui STRATEGI PROVEN yang boleh bantu anda buat jualan RM4-7angka dalam bisnes anda, anda cuma perlu daftar untuk join webinar ini dengan yuran yang sangat-sangat rendah sebanyak…

RM40 SAHAJA!

Yuran Ini Terlalu RENDAH Jika Dibandingkan Dengan Ilmu dan Hasil Yang Bakal Anda Perolehi. Oleh Itu Yuran RM40 Ini Hanya Diberikan Untuk 20 Orang Terawal Sahaja. Lepas Tu Ia Akan Di Naikkan Ke RMXXX.

DAFTAR SEKARANG!