Multiple Streams Of Income dari Bisnes Ebook

Bismillahirahmanirahim… Ramai orang ingat, bila jual ebook ni… keuntungan hanya datang dari penjualan ebook sahaja. Lagi banyak terjual lagi banyak la untung. Ya memang betul, tetapi bukan itu sahaja satu-satunya peluang untuk buat duit. Ada banyak cara atau sumber income yang anda boleh tambah hanya dari bisnes ebook ini. Bagi saya bisnes ebook ini, adalah pintu depan sahaja untuk tambah income. Anda boleh buat banyak lagi income bila anda go deep. So, dalam post ni saya nak share dengan anda

Continue Reading

Abang J Dah Nazak, Buat RM125K

Cerita ni benar-benar berlaku sekitar hujung tahun 2016… Bismillahirahmanirahim. Ada satu malam ni, saya keluar dinner meraikan salah seorang student Personal Coaching Bisnes Ebook, Fairuz Razak yang berjaya hasilkan RM40k untuk 1st mega launch. Start-start buat bisnes ebook terus boleh dapat banyak macam tu. Memang hebat. Saya mula-mula start dulu pun tak dapat macam dia dapat. Malam tu, kami meraikan kejayaan yang cukup manis. Saya bangga dengan student saya ni. Dinner malam tu berakhir agak lewat kerana macam-macam yang kami

Continue Reading

Site Footer