Blog Posts

Mamat X Bisnes Kerana Dendam Buat RM400k

Bismillahirahmanirahim… Ini adalah kali pertama saya tulis tentang seorang student saya yang saya tak pernah introduce pada sesiapa atas sebab menjaga privasi student saya ini. Malah semua student Personal Coaching (PC) saya dan staf saya pun tak kenal siapa dia ni. Bukan itu sahaja, testimonial, gambar dan siapa orangnya juga saya terpaksa sorokkan atas sebab privasi juga. Itulah syarat yang dia bagi kat saya untuk membolehkan saya post tentang cerita ini. Bukannya apa, dia TERPAKSA buat bisnes Internet Marketing ini

Continue Reading

Kisah Jatuh Bangun Mamat Ni 3 Ramadhan Lepas

Bismillahirahmanirahim… Dalam post ni, saya nak cerita satu kisah inspirasi bagaimana seorang Mamat duduk di Baling, Kedah nun di ceruk kampung tempuh bermacam-macam cabaran sampai dia hilang arah tuju bisnes dan tak tahu nak buat apa akhirnya bangkit hasilkan RM100k dalam 6 bulan. Baca sampai habis! Ceritanya bermula begini… Kami bertemu kira-kira 3 tahun yang lepas hujung-hujung bulan Ramadhan. Masa tu mamat ni datang jumpa saya naik motor EX5 je di McDonald Juru Autocity dekat kampung saya selepas solat Tarawikh.

Continue Reading

TRUE STORY Akak Tak Pandai IM Buat RM5Angka

Bismillahirahmanirrahim… Dah lama sebenarnya saya tak blogging. Dah lebih 2 tahun. Kalau u guys ada secara tak sengaja datang ke blog saya ni sebelum ni mungkin u all akan nampak artikel dalam blog ni dah outdated dan design blog ni pun agak hambar tak sesuai dengan peredaran zaman. Kalau ikutkan saya dah lama sangat rasa dan plan nak update blog ni. Cuma takde masa nak buat. Busy dengan hidup. Setelah lama berfikir, so akhirnya saya decide untuk do something pada

Continue Reading

Site Footer